Mestis

Mestis: TUTO – FPS

Vihje: Yli 5,5 maalia Kerroin: 1.75 Alkaa: 29.10. klo 18:30
Jukurit - JYP KHL Sport - Tappara Venäjä - USA liiga jukurit - saipa jääkiekko tuto - fps lätkä vetovihjeet 11

Mestiksessä pelataan tänään neljä ottelua. Turussa pelattavaan otteluun TUTOn ja FPS:n välillä löytyy yksi kohde.

Runsasmaalinen ilta tiedossa Turkuun otteluun TUTO – FPS

TUTO ja FPS kohtasivat toisensa Forssassa lokakuun yhdeksäs päivä. Tuolloin vierasjoukkue TUTO oli vahvempi lukemin 2-5. Samanlaista maali-iloittelua voidaan odottaa tämän päivän ottelusta.

Vastakkain on kaksi joukkuetta, jotka ovat tuskastelleet maalinteon kanssa tällä kaudella. TUTOlle maalinteko on tuottanut ongelmia ajoittain, FPS:lle käytännössä koko kauden ajan.

Yksi asia erottaa nämä joukkueet toisistaan ja se on alakerta. TUTO on päässyt vaikean alkukauden jälkeen neljän ottelun voittoputkeen samalla, kun FPS on hävinnyt puhtaasti neljä edellisestä viidestä ottelustaan.

Materiaaliero joukkueiden välillä on niin suuri, että tänään voidaan huoletta ennustaa TUTOn pistävän kotikaukalossaan karkelot pystyyn. Kotijoukkue osuu tolppien väliin vähintään viisi kertaa, vierasjoukkueelle tulosvetoon voi laittaa maalisarakkeeseen 1 ja 2 kaappia.

Forssan ylpeys jatkaa tappioiden tiellä ja TUTO venyttää voittoputkensa viiteen. Lapulle otteluun lähtee yli 5,5 maalia, myös TUTOn kertoimet tasoituksella (esimerkiksi TUTO -2,5 kertoimella 2.07) ovat pelattavissa.

Lyödään Turun iltaan yli 5,5 maalia kertoimella 1.75 Coolbetiltä.