Jääkiekko MM-kisat

U20 MM-finaali: Kanada – Suomi

Vihje: Alle 5,5 maalia Kerroin: 2.35 21.8. klo 03:00
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Nuorten MM-kisojen finaalissa kohtaavat juurikin ne joukkueet, joita sinne odotettiin: Kanada ja Suomi, jotka olivat kisojen alusta lähtien kaksi suurinta ennakkosuosikkia.

Kanada – Suomi

Kanada ja Suomi kohtasivat alkulohkossa, Vaahterapaitojen pyyhkiessä Leijonilla tylysti lattiaa 6-3 lukemin. Finaali on kuitenkin täysin eri asia, ja tämä tappio on jo nollattu. On kuitenkin selvää, että Kanadan harteilla lepää valtaisa ennakkosuosikin viitta, sen verran kova nippu on jälleen kasassa. Tämä näkyy myös kertoimissa, sillä esimerkiksi Coolbet tarjoaa Suomen voitosta huikeaa 5.60-kerrointa, Kanadan kertoimen ollessa vain 1.52.

Kanada operoi kisojen kovimmalla yläkerralla, mutta Suomi on onnistunut erinomaisesti puolustuspelissä, ja viime ottelussa Ruotsia vastaan veskari Juha Jatkola ylsi komeasti nollapeliin. Myös Suomella piisaa tulivoimaa, joskin ei yhtä mittavasti kuin yön vastustajalla.

Vaahterapaidat on pelannut tuttuun tyyliin virheettömän turnauksen, eikä joukkue ole kokenut tappion tappiota. Suomi osaa pelata altavastaajan roolissa, ja tähän matsiin Antti Pennasen luotsaamat Leijonat lähtee varmasti tiukan puolustuspelin kautta, sillä virheisiin ei ole varaa – Kanada tulee rokottamaan kyllä pienistäkin epäonnistumisista.

Suomi kykenee haastamaan Kanadan, mutta helppoa se ei ole. Voittajan veikkaaminen jätetään tänään väliin, ja luotetaan hiukan ”tylsästi” maalimäärien pysyvän alhaalla näin tärkeässä matsissa. Alle 5,5 maalin -vedosta saa reippaasti yli kakkosen kerrointa, mikä on allekirjoittaneen silmään kokeilun arvoinen!