Jääkiekko

U20 MM-kisat: Suomi – Tshekki

Vihje: Suomi -1,5 maalia Kerroin: 1.79 Alkaa: 29.12. klo 21:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Mr Green Limited on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

U20 MM-kisoissa on Nuorilla Leijonilla luvassa kolmas ottelu. Vastaan asettuu ensimmäinen oikea haaste, kun vastaan luistelee Tshekki.

Suomi – Tshekki

Nuoret Leijonat saa vastaansa Tshekin, kun U20 MM-kisat neljäs kisapäivä alkaa. Suomi on mennyt turnauksessa toistaiseksi voitosta voittoon, kun taas Tshekin voittosarake kisoissa on vielä avaamatta.

Suomi lähtee otteluun ennakkosuosikkina, vaikka vastustaja onkin toistaiseksi kovin näissä kisoissa. Kyllä, vaikka Tshekki hävisikin Saksalle, on lähtökohtaisesti Tshekin joukkue laadukkaampi kuin Saksan.

Tshekin Saksa -tappion myötä joukkue on lähes pakkovoiton tarpeessa, mikäli se haluaa sijoittua alkulohkossa korkeammalle kuin neljänneksi. Pudotuspeleihin pääseminen U20 MM-kisoissa on lähtökohtaisesti helppoa, kun Tshekille riittänee voitto Itävallasta. Sijoittumalla neljänneksi lohkossa vastaan puolivälierässä asettuu toisen lohkon voittaja.

Myös Nuorille Leijonille ottelulla on runsaasti panosta. Voitolla lohkovoiton ratkeaminen jää viimeiseen otteluun Kanadaa vastaan, tappiolla myös Tshekki voi vielä kivuta ohi ja tiputtaa Suomen pois kahden parhaan joukosta.

Suomi on pystynyt tekemään tuhoja toistaiseksi pelkästään yhden kentällisen voimin. Ei ole mitään syytä, miksi Ville KoivusenSamuel Heleniuksen ja Brad Lambertin muodostama ketju ainakaan hidastaisi vauhtiaan. Muilta kärkihyökkääjiltä, kuten Kasper SimontaivalJoakim Kemell ja Roby Järventie voidaan odottaa tason nostoa. Tähän yhtälöön kun lisätään Nuorten Leijonien mainio maalivahtitilanne, niin voidaan todeta että Suomen vähintään kahden maalin voitosta saatava 1.79 on ylikerroin ja sitä painetaan myös lapulle.

Ottelu Suomi – Tshekki alkaa kello 21:00. Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi TV5 -kanavalta.