Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/vetovihjeet.com/public_html/wp-content/themes/sportsbetting/template-parts/template-bet-tips-single.php on line 10

UCL: Atlético Madrid – Chelsea

Vihje: Chelsea X2 Kerroin: 1.49 Alkaa: 23.2. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Valioliiga

Mestarien liigan pudotuspelit jatkuvat loppujen otteluparien ensimmäisillä kamppailuilla. Nyt pelivalinta poimitaan tiistai-illan Atlético Madrid – Chelsea -ottelusta.

Saako Tico pelinsä uomiin?

Atléticon viimeinen viikko on kulunut tahmeasti, sillä ensiksi joukkue pelasi tasan Levanten kanssa ja heti perään hävisi kotona Levantelle. Pistemenetykset tarkoittivat sitä, että La Ligan mestaruustaisto heräsi kertaheitolla henkiin.

Mestarien liigassa tilannetta ei helpota se, että joukkue joutui siirtämään kotiottelunsa pelattavaksi Romaniaan. Tämä antaa ainakin pienen edun Chelsealle, sillä kummallekin stadion on yhtä uusi tuttavuus.

Chelsea on saanut Thomas Tuchelin alaisuudessa puolustuspelinsä kuntoon, joten se antaa mahdollisuudet menestykseen. Hyökkäyksestä joukkueelta löytyy tehoja, joten siitä voittaminen ei jää kiinni.

Tällä hetkellä Ticon pelissä on enemmän kysymysmerkkejä, joten lähdetään hakemaan vedot Chelsean kautta. Tässä kohtaa paras pelivalinta on mielestämme kohde X2.

Unibet tarjoaa uusille asiakkaille otteluun megakertoimet, sillä kummankin voitosta saa kertoimen 30.00! Tsekkaa lisätiedot TÄSTÄ!