Mestarien liiga

UCL: FC Porto – Juventus

Vihje: Juventus Kerroin: 2.13 Alkaa 17.2. klo 22:00
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Cristiano Ronaldon johtama Juventus kohtaa Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella portugalilaisen FC Porton.

Juventuksella kova halua menestyä Euroopassa

Juventus haluaa vuodesta toiseen menestyä Mestarien liigassa, mutta toistaiseksi nuo haaveet ovat murentuneet kerta toisensa jälkeen. Tänä keväänä joukkue ei kuulu suurimpien voittajasuosikkien joukkoon, mutta niin kauan kuin muuan Cristiano Ronaldo on hyökkäyksen tähtenä, niin joukkuetta ei voi laskea ulos voittotaistelusta.

FC Porto pelaa Euroopassa laadukkaasti vuodesta toiseen, mutta todellisuus on se, että joukkue ei ole Euroopan kärkeä, vaan pääasiassa seura kasvattaa pelaajia suurempiin sarjoihin.

Mikäli Juventus haluaa edes haaveilla mestaruudesta, niin FC Porton kaltaiset jengit täytyy hoitaa tyylikkäästi sivuun. Helpolla voitto ei tule keskiviikkona, mutta kerroin on sellainen, että se kelpaa lapulle.