Bundesliga

Bundesliiga: Union Berlin – Dortmund

Vihje: Yli 2,5 maalia Kerroin: 1,76 Alkaa: 18.12. klo 21:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Perjantai-illan ainoa Bundesliigan ottelu pelataan Berliinissä, jossa kulttiseura Union Berlin isännöi Dortmundia. Matsi potkaistaan liikkeelle klo 21:30.

Union Berlin on ollut tällä kaudella varmasti jopa odotuksia parempi joukkue, sillä kotikentällään se ei ole kauden ensimmäisen, syyskuussa pelatun Augsburg-ottelun jälkeen hävinnyt kertaakaan.

Myös vieraissa joukkueella on sujunut niin hyvin, että tilille on kertynyt vain yksi, joulukuun alussa tullut tappio paikallisvastustaja Herthaa vastaan (3-1).

Maaleja on kuitenkin syntynyt molempiin päihin rutkasti, ja pelkästään viimeisimmässä kuudessa matsissa verkot ovat heiluneet peräti 28 kertaa, eli 4,7:n keskiarvolla.

Tämän illan vastustaja Dortmund ei sekään ole varsinaisesti tunnettu vähämaalisesta nyhjäämisestä, joten isketäänkin lapulle yli 2,5 maalia, sillä kerroin on vähintäänkin maukas.