Jalkapallo Valioliiga

Valioliiga: Aston Villa – Chelsea

Vihje: Aston Villa Kerroin: 2.15 27.04 klo 22:00
Valioliiga

Valioliigan 35:s pelikierros pelataan viikonlopun aikana. Lauantai-illan kruunaa Aston Villan ja Chelsean kohtaaminen Villa Park:lla.

 

Aston Villa – Chelsea

Valioliiga kausi lähenee loppuaan ja mestaruustaisto on todella tiukka. Myös viimeisestä UCL-paikasta käydään kova taistelu, sillä Tottenham hengittää Aston Villan niskaan ollen kuuden pisteen päässä, mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Aston Villa tarvitsee siis kipeästi pisteitä varmistaakseen mahdollisen UCL-paikkansa, joka olisi aivan eeppinen suoritus seuralta. Chelsean kausi on ollut enemmän tai vähemmän katastrofi suurista hankinnoista huolimatta ja myös manageri Mauricio Pochettino on tuoreimpien huhujen mukaan potku-uhan alla.

Aston Villa saapuu otteluun hyvin levänneenä ja hyvässä vireessä. Edellisestä viidestä ottelusta on kasassa 10 pistettä maalierolla 11:8 ja näiden otteluiden aikana mm. Arsenal kaatui vieraissa 0-2 hienon esityksen jälkeen. Chelsea on aikamoisessa otteluruuhkassa, sillä tämän päivän ottelu on jo kolmas viikon sisään. Kuntopuntarissa joukkue sijaitsee sijalla 8. Edellisestä viidestä kasassa on 8 pistettä maalierolla 14:12.

Kotijoukkue on ollut kotona sarjan eliittiä. 17 ottelun jälkeen kasassa on 38 pistettä maalierolla 43:23. Kyseessä on sarjan neljänneksi paras kotisaldo. Villa on hävinnyt koko kauden aikana Valioliigassa kotonaan ainoastaan kolmesti.

Chelsea on vieraissa sarjan keskikastia. 16 ottelusta kerättynä on ainoastaan 19 pistettä maalierolla 26:32. Edellinen vierasvoitto löytyy Helmikuun lopulta Palacen vieraana, joten myös vieras vire tällä hetkellä on todella heikkoa.

Ottaen huomioon joukkueiden vireet & panokset otteluun, lähdemme tänään kotijoukkueen kelkkaan. Aston Villa tarvitsee pisteitä varmistaakseen UCL-paikkansa. Kuten jo aikaisemmin mainittiin, tulee tämä ottelu olemaan jo kolmas vierasjoukkueelle viikon sisään, joten väsymystila on varmasti kova.

 

Lapulle lähtee tänään suora kotivoitto kertoimella 2.15,joka kuulostaa aivan liian suurelta tilanteeseen nähden.(Aston Villa 2.15)