Jalkapallo Valioliiga

Valioliiga: Aston Villa – Leicester

Vihje: Yli 2,5 maalia Kerroin: 1,94 05.12 klo 18:30
Valioliiga

Sunnuntain Valioliiga-vihje napataan Aston Villan ja Leicesterin välisestä ottelusta. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 18:30.

Aston Villa vapautti Dean Smithin tehtävästään marraskuun alussa Southamptonille kärsityn 1-0 tappion jälkeen. Smithin korvaajaksi hankittu Liverpool-legenda Steven Gerrard on saanut Aston Villan villan kurssin kääntymään, sillä joukkue on napannut Gerrardin alaisuudessa pelatuista otteluista kuusi pistettä.

Coolbetin joulukalenteri – tarjolla huimia mysteeripalkintoja!

Vierasjoukkue Leicesterin kausi on käynnistynyt vähintäänkin ailahtelevasti, sillä joukkue löytyy 14 ottelukierroksen jälkeen vasta sarjataulukon kymmenenneltä sijalta. Leicesterin yksi suurimmista huolenaiheista on ollut puolustuspeli. Leicesterille on tehty tällä kaudella peräti 25 maalia. Vain Norwich, Newcastle sekä Watford ovat päästäneet enemmän maaleja kuin Leicester.

Molempien joukkueiden otteluissa on nähty tällä kaudella keskimäärin yli 3 maalia ottelua kohden. Leicesterin puolustuspään ongelmat sekä Aston Villan positiivinen vire huomioon ottaen, yli 2,5 maalia kelpaa mukaan sunnuntain Valioliiga-peleihin 1,94 kertoimella.