Valioliiga

Valioliiga: Aston Villa-Manchester United

Vihje: Aston Villa / Man Utd BTTS Kyllä Kerroin: 2.00 11.02 klo 18:30
MM-kisat

Sunnuntain kruunaa erittäin mielenkiintoinen Valioliiga kohtaaminen, kun Aston Villa saa Villa Parkille vieraakseen suuren ja mahtavan Manchester United:n.

 

Aston Villa – Manchester United

Alkukauden komeetta Aston Villa on ollut hieman ongelmissa viime otteluissaan. Kotona joukkue on kuitenkin ollut sarjan yksi parhaimmista. 11 ottelua, 28 pistettä maalierolla 30:11, joten kotisaldo on todella vakuuttavaa luettavaa. Myös edelliset neljä ottelua ovat päättyneet BTTS- tulokseen, joten sekin puoltaa pelivalintaamme btts:n osalta tänään.

 

Manchester United puolestaan kuuluu sarjan keskikastiin vieraspelien osalta. 11 ottelua, 16 pistettä maalierolla 13:14. Manun pelivaikeudet ovat olleet näkyvillä koko kauden ajan. Joukkueen identiteettiä on vaikea tajuta ja siitä syystä heidän otteensa ailahtelevat todella paljon. Tänäänkin uskotaan siihen, että Man Utd:n ottelussa sattuu ja tapahtuu. Manu on saanut viime otteluissaan maalihanat auki, joten uskon sen jatkuvan myös tänään hieman heikohkossa vireessä olevan Aston Villan vieraana.

 

Aston Villa luo maaliodottamaa kotonaan 1,68xG:n verran kun taas Man Utd:n vastaava lukema vieraskentillä on 1,29. Tästäkin syystä pelivalinta Aston Villa / Manu BTTS houkuttaa peleille todella paljon kertoimen ollessa tasan 2.0. Odotettavissa on todella hurlumhei ottelu, joka voi päätyä suuntaan tai toiseen maalijuhlien muodossa, ottaen huomioon Man Utd:n koko kauden sekoilut, ja Aston Villan loistavan kotisaldon.