Jalkapallo Valioliiga

Valioliiga: Aston Villa – Newcastle

Vihje: Alle 2,5 maalia Kerroin: 2,20 21.08. klo 17:00
EM-kisat

Päivän toisessa Valioliiga-valinnassa katseet käännetään Aston Villan ja Newcastlen väliseen otteluun. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 17:00.

Aston Villa ja Newcastle iskevät yhteen Villa Parkilla klo 17:00 alkavassa Valioliiga-ottelussa. Kummankaan joukkueen kauden avaus ei sujunut suunnitelmien mukaisesti, sillä Aston Villa hävisi Watfordille 3-2 kun puolestaan Newcastle hävisi West Hamille kotikentällään peräti 2-4.

Aston Villa menetti ykköstähtensä Jack Grealishin Man Cityyn juuri ennen kauden alkua. Grealishin poissaolo näkyi heti ensimmäisessä ottelussa, mutta samaan hengenvetoon on todettava, että Aston Villan esitys etenkin Watford-ottelun avausjaksolla oli ala-arvoinen.

Newcastle päästi avausottelussaan neljä maalia, joten myös Steve Brucen miehistöllä riittää parannettavaa tämän päivän otteluun.

Molempien joukkueiden kauden avausottelu jätti hyvin sekavan kuvan joukkueiden iskukyvystä.  Tänään molempien joukkueiden täytyy parantaa peliään etenkin puolustuspäässä. Villan ja Newcastlen 11 edellisessä kohtaamisessa on jääty alle 2,5 maaliin ja uskomme, että sama kaava jatkuu myös tänään. Alle 2,5 maalia lähtee näin ollen vetolapuille mukavalla 2,20 kertoimella.