Valioliiga

Valioliiga: Brentford – Manchester United

Vihje: Manchester United Kerroin: 1.80 19.1.2022 klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Virtual Digital Services Limited on MGA:n lisensoima MGA/CRP/543/2018
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Valioliigassa pelataan keskiviikkona kaksi ottelua. Illan jälkimmäisessä ottelussa vastakkain ovat Brentford ja Manchester United.

Brentford – Manchester United

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelataan keskiviikkona kaksi ottelua. Kello 22:00 alkavassa ottelussa Brentford isännöi Manchester Unitedia.

Brentford on ajautunut Valioliigassa hienon alkukauden jälkeen pienoiseen sivuluisuun. Edellisestä viidestä matsista se on voittanut vain yhden ja neljästä on ollut tuomisina tappio. Toki se on kohdannut myös kovia vastustajia, kuten Manchester Cityn ja Liverpoolin. Toisaalta vastassa on ollut myös Southampton ja Brighton, jotka eivät aivan kahden ensin mainitun kanssa samalla viivalla ole.

Manchester United, ah, ManU. Tuo ainainen luottoheppamme. Unitedin otteet ovat yhtä vakaita ja tasaisia kuin paineen alla olevat poliitikot. Voidaan puhua siis joukkueesta, johon on helppo luotta ja jonka kyytiin on aina yhtä mukava hypätä.

Tänään kuitenkin tehdään jälleen se ratkaisu, jossa Manchesterin punaisten kyytiin hypätään. Vaikka United ei olekaan erityisen tasaisia otteita esittänyt, tänään sitä isännöivä Brentford on ollut niin heikko viime aikoina, että jopa Unitedin pitäisi pystyä se kaatamaan – vaikka Ralf Ragnickin otteet eivät vielä olekaan joukkueen peräsimessä niin vakuuttaneet.

Manchester Unitedin materiaali on yksinkertaisesti niin paljon laadukkaampi kuin poissaoloista kärsivän Brentfordin, että sen pitäisi todennäköisyyksien valossa pystyä voitto Brentfordin vieraana hakemaan – vaikka sen valmennus ei vielä vakuuttaisikaan. Liuskalle lähtee siis Unitedin suoraa voittoa, jolle tarjolla on 1.80 -tasoisia kertoimia.

Ottelu Brentford – Manchester United alkaa kello 22:00. Se on katsottavissa V Sportin kanavilta sekä Viaplay -palvelusta.