Jalkapallo Valioliiga

Valioliiga: Brighton – Arsenal

Vihje: Arsenal/tasapeli&alle 2.5maalia Kerroin: 2.36 6.4 klo 19:30
Valioliiga

Pystyykö otteluruuhkassa oleva Arsenal kaatamaan Lokit Amex Stadium:lla vai hyytyykö mestaruusjuna? Elintärkeä ottelu vierasjoukkueelle lauantai-iltana luvassa.

 

Brighton-Arsenal

Brighton saa vieraakseen Arsenalin, joka porskuttaa melkoisessa otteluruuhkassa. Kyseessä on kolmas ottelu alle viikkoon ja lisää on luvassa jo muutaman päivän kuluttua kun Arsenal pelaa elintärkeän UCL-ottelunsa Bayernia vastaan kotona. Kierrätystä on siis tulossa Artetan ryhmälle varmasti ja se luultavasti vaikuttaa illan otteluun.

Brightonin kausi on ollut melko odotettu. He pitävät sarjassa sijaa 9 ja panosta lopuissa peleissä ei juurikaan ole, mutta keskipakan sijoitus laskettaneen jälleen ”ok” tason suoritukseksi. Kotona ”Lokit” ovat olleet sarjan keskikastia keräten 14 ottelusta 27 pistettä maalierolla 28:16.Täytyy kuitenkin ottaa huomioon, että Brighton ei ole hävinnyt kotonaan peliäkään sitten viimevuoden syyskuun, joten kotivire on siltä osin melko hyvä.Joukkoon mahtuu myös isojen kanssa pelattuja tasapelejä(Liverpool) sekä voittoja Tottenhamista sekä AS Romasta.

Arsenal on vierastilaston kärjessä. 15 ottelun jälkeen kasassa on 30 pistettä maalierolla 34:11, jota voidaan pitää erinomaisena suorituksena.Vierasjoukkueen panoksista ei tarvitse edes puhua, sillä kyseessä on elintärkeät pisteet, jotta voidaan pitää mestaruusjuna raiteillaan. Tänään tehtävä ei tule kuitenkaan olemaan helppo varsinkin kun otteluruuhka on todella massiivinen.

Kuntopuntarissa Arsenal pitää kärkipaikkaa, keräten viidestä edellisestä ottelustaan hienot 13 pistettä maalierolla 14:2! Kotijoukkueen vire ei ole lähellekkään tätä, sillä kasassa viidestä edellisestä pelistä on ainoastaan viisi pistettä maalierolla 3:6.

Arsenalin pelaaminen houkuttelee tänäänkin, mutta ottaen huomioon otteluruuhkan sekä kokoonpanon kierrätyksen + Brightonin yllätys valmiuden kotonaan, ei vierasvoitto todellakaan ole itsestäänselvyys. Lähestymmekin asiaa tuplamahdollisuuden muodossa johon sisältyy maalimäärät.

Arsenal on mättänyt edellisissä vierasotteluissaan maaleja liukuhihnalta pl. Man City kohtaaminen viime viikolta. Tänään odotettavissa on kuitenkin hieman vaikeampi ottelu em. syistä johtuen, joten uskomme siihen,että tänään ei maaleilla juhlita ja vähä maalinen tasapeli on erittäin mahdollinen tulos tähän otteluun. Lisäksi täytyy muistaa Brightonin erinomainen kotivire, sekä myös kuntopuntarin osalta ainoastaan kuusi päästettyä maalia edelliseen viiteen.

Lapulle lähtee tänään Arsenal/tasapeli&Alle 2.5 maalia todella maukkaalla 2.36 kertoimella.