Jalkapallo Valioliiga

Valioliiga: Brighton – Leicester

Vihje: Leicester Kerroin: 2,96 19.09. klo 16:00
Valioliiga

Valioliiga jatkuu tänään kolmella mielenkiintoisella ottelulla. Sunnuntain pelivalinta poimitaan tällä kertaa klo 16 alkavasta Brighton-Leicester-ottelusta.

NFL-kausi 2021-2022 – nappaa 10 € ilmaisveto!

Brighton – Leicester

Brighton ja Leicester iskevät yhteen Amex Stadiumilla klo 16 alkavassa Valioliiga-kamppailussa. Kotijoukkue Brighton on avannut kautensa upeasti, sillä joukkue on napannut neljästä ensimmäisestä ottelustaan peräti kolme voittoa. Brightonin voittotilastoa katseltaessa tulee kuitenkin huomioida, että joukkueen voitot ovat tulleet Watfordista, nousijajoukkue Brentfordista sekä Burnleysta.

Vierasjoukkue Leicester on neljän ottelukierroksen jälkeen sarjataulukon 12 sijalla kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Leicesterin otteissa on ollut ailahtelevuutta, mutta osasyynä tähän ovat olleet lukuisat loukkaantumiset. Nyt sairastupa alkaa kuitenkin hiljalleen tyhjenemään.

Leicester pelasi edellisen kerran torstaina, kun joukkue kohtasi kotikentällään Napolin. Leicester johti Eurooppa-Liigan lohkovaiheen ottelua parhaimmillaan 2-0, mutta lopulta Napoli kampesi tasoihin ja ottelu päättyi 2-2 tasapeliin.

Brighton nautiskelee tänään kotiedusta. Myös lepoetu on kotijokkueen puolella, mutta on kuitenkin huomioitava, että Brendan Rodgers kierrätti kokoonpanoaan rajusti torstaina pelatussa ottelussa ja näin ollen ”ykkösmiehet” saivat lepovuoroja.

Brightonin kotietu sekä lepoetu tasaavat tämän ottelun asetelmia. Leicesterin kokoonpano on kuitenkin laadukkaampi kuin Brightonilla, joten me hyppäämme tänään rohkeasti Leicesterin kyytiin komealla Coolbetin tarjoamalla 2,96 kertoimella.