Jalkapallo Valioliiga

Valioliiga: Burnley – Arsenal

Vihje: Yli 2,5 maalia Kerroin: 1,90 18.09. klo 17:00
EM-kisat

Valioliiga-lauantai tarjoilee meille tällä kertaa kuusi ottelua, joista yksi on jo parhaillaan käynnissä. Lauantain vetovihje poimitaan tällä kertaa Burnleyn ja Arsenalin välisestä ottelusta.

Burnley – Arsenal

Burnleyn sekä Arsenalin kauden alku on ollut haastava. Kotijoukkue Burnley löytyy sarjataulukon sijalta 19, kun neljästä ensimmäisestä ottelusta on kasassa vain yksi piste. Burnley on päästänyt neljässä ensimmäisessä ottelussaan kahdeksan maalia, joten juuri jatkosopimuksen tehneellä Sean Dychella riittää mietittävää miten kurssi saadaan käännettyä pikaisesti.

Vierasjoukkue Arsenalin startti ei ole ollut kovinkaan paljon parempi kuin Burnleylla. Mikel Artetan miehistö on nimittäin onnistunut keräämään neljästä ensimmäisestä ottelustaan vain kolme pistettä. ”Tykkimiesten” maaliero näyttää tällä hetkellä lukemaa 1-9. Arsenalin alkukauden otteluohjelma on ollut haastava, mutta se ei ole ainoa syy heikkoon starttiin.

Molemmilla joukkueilla on ollut haasteita puolustuspelinsä kanssa, joten Turf Moorilla voidaan odotella tänään maaleja. Burnley nautiskelee tänään kotiedusta, mutta Arsenalin vikkelät hyökkääjät tulevat aiheuttamaan tänään ongelmia kotijoukkueen puolustukselle. Kotijoukkueen mahdollisuus piilee tänään erikoistilanteissa sekä keskityspalloissa, joissa Burnley on ollut perinteisesti vahva. Coolbet tarjoaa tämän ottelun yli 2,5 maalille 1,90 kertoimen, johon me tartumme kiinni!