Jalkapallo Valioliiga

Valioliiga: Chelsea-Manchester United

Vihje: Man Utd/tasapeli BTTS Kyllä Kerroin: 2.27 4.4 klo 22:15
Etelä-Korea - Portugali Juventus - Benfica Napoli - Liverpool Dinamo Zagreb - Chelsea FC Lahti - KuPS Plzen - HJK Haka - KuPS - VPS Manchester City - Real Madrid Sassuolo - Juventus Osasuna - Real Madrid Frankfurt - Barcelona Manchester City - Atletico Madrid Portugali - Pohjois-Makedonia Cagliari - AC Milan Galatasaray - Barcelona Mallorca - Real Madrid - PSG Atletico Madrid - Manchester United Gabon - Ghana Manchester United - Aston Villa Tanskan Lasinilkka torstaitupla perjantaitupla betsit Bayern München - Chelsea Tottenham - Liverpool Eibar - Atletico Madrid Mönchengladbach - Bayern München Manchester United - Manchester City Southampton - Liverpool Manchester United - Aston Villa Burnley - Wolves Sheffield United - Manchester United Real Madrid - Athletic Bilbao Valladolid - Osasuna Real Madrid - Mönchengladbach AZ Alkmaar - Napoli Mestarien liiga Juventus - Ferencvaros Kansojen liiga Israel - Skotlanti KTP - TPS - KuPS AC Milan - AS Roma Jalkapallo futis vetovihjeet 5

Torstai-illan kruunuksi saamme nauttia tänään varsinaisen klassikko kohtaamisen kun Valioliigan kaksi suurta kohtaavat. Chelsea saa Lontooseen vieraaksi suuren ja mahtavan Man Utd:n

 

Chelsea-Manchester United

Lontoossa nähdään tänään kahden Valioliigan suurseuran kohtaaminen, mutta tämän kauden näyttöjen perusteella luvassa voi olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä niin hyvässä kuin pahassakin. Molemmat ovat kärsineet loukkaantumisista ympäri kauden, mutta se ei todellakaan ole ainoa syy joukkueiden todella pahaan taaperrukseen ja sekoiluun.

Chelsea lähtee illan kohtaamiseen sarjan sijalta 12. Kausi on ollut erittäin mollivoittoinen ja edes suht hyvä kevät vire ei sitä voi pelastaa enää positiiviseen lopputulokseen. Panoksena loppukauden peleihin on lähinnä kasvojenpesu sekä joukkueen peli-ilmeen parantaminen ja siinä Chelsea on ainakin ohuesti viime aikoina onnistunut. Viisi edellistä sarjapeliä on tuottanut plakkariin 9 pistettä, joista 2 voittoa ja kolme tasapeliä. Täytyy kuitenkin pitää mielessä minkä kokoisesta seurasta puhutaan, joten ei tätäkään voida minään suurena voittona pitää, mutta vire on kuitenkin positiivisempaan suuntaan.

Manchesterin punaiset ovat sarjassa sijalla kuusi, mutta myös punaisten leirissä kausi on ollut todellinen pannukakku. Loukkaantumisten riivaama vierasjoukkue on ollut todella ailahteleva koko kauden ja tänään myös heillä on oiva paikka palauttaa edes hieman kunniaansa ottamalla voitto yhdestä suurimmasta ”vihollisesta”. Manun vire ei myöskään päätä huimaa, edellisestä viidestä ottelusta kasassa on 7 pistettä.

Mitä tänään sitten lapulle lyötäisiin? Vilkaistaan hieman tilastoja.

Chelsea on kauden mittaan pelannut kotonaan 14 ottelua, joista kasassa on 22 pistettä maalierolla 25:22. Man Utd:n vastaavat vieraslukemat ovat 15 ottelua, 23 pistettä maalierolla 19:20. Chelsean kotipeleissä on nähty maaleja keskimäärin 3.36maalia/ottelu  ja Manun vastaava lukema on 2.6maalia/ottelu.  Myös xG lukemat tukevat aika kuvaavasti joukkueiden toteutunutta maalimäärää, sillä Chelsean koti xG on 1.72/ottelu kotona ja Man Utd:n xG vieraissa on 1.3 yksikköä.

Edellisten tilastojen tueksi on hyvä mainita joukkueiden keskinäisistä kohtaamisista sananen. Chelsea on viimeksi voittanut Man Utd:n sarjapelissä vuonna 2017, joten punaiset paholaiset ovat olleet todella hankala vastustaja Lontoolaisille. BTTS on toteutunut viidessä edellisessä kohtaamisessa.

 

Koska BTTS:n kerroin jää pelkästään kovin pieneksi, lisätään lappuun Man Utd:n voitto/tasapeli jolloin kertoimeksi saadaan 2.27.

Lapulle lähtee tänään siis: Man Utd/tasapeli BTTS Kyllä kertoimella 2.27