Valioliiga

Valioliiga: Crystal Palace – Newcastle

Vihje: Alle 2,5 maalia Kerroin: 1.64 Alkaa: 27.11. klo 22:00
Celtic - Real Madrid Manchester United - Brentford Liverpool - Villarreal Real Sociedad - Barcelona Chelsea - Real Madrid Bochum - Borussia Mönchengladbach Juventus - Villarreal valioliiga barcelona - Real Madrid

Valioliigan perjantai-illassa kohtaavat Crystal Palace ja Newcastle. Ottelusta ei ole odotettavissa todellakaan mitään maali-iloittelua.

Kummallakin alla tappiot

Sekä Crystal Palace että Newcastle perustavat pelinsä enemmän puolustamiseen kuin hyökkäämiseen. Kumpikin jäi viime ottelussa maaleitta ja tämä tarkoittikin sitten tappiota. Maaleja tuskin nähdään montaa myöskään perjantaina, sillä esimerkiksi isäntien syömähammas Wilfried Zaha puuttuu kokoonpanosta.

Myös Newcastlelta saattaa uupua kokoonpanosta Callum Wilson, joka on kovan luokan maalintekijä. Odotettavissa onkin tiukka ja vähämaalinen taisto. Jopa 0-0-tulos on täysin mahdollinen pimenevässä illassa.

Viime kaudella joukkueiden keskinäiset kohtaamiset päättyivät 1-0-kotivoittoihin. Tänään voittajan ennustaminen on lähes mahdotonta, joten paras pelivalinta on alle 2,5 maalia, jota voidaan pitää melko todennäköisenä.