Jalkapallo Valioliiga

Valioliiga: Crystal Palace – Newcastle

Vihje: Yli 2,5 maalia Kerroin: 1,95 23.10 klo 17:00
EM-kisat

Lauantain Valioliiga-vihje napataan Crystal Palacen ja Newcastlen välisestä ottelusta. Ottelu potkaistaan käyntiin Selhurst Parkilla klo 17:00.

Crystal Palace – Newcastle

Ranskalaisen Patrick Vieiran luotsaama Crystal Palace kohtaa tänään kotinurmellaan Newcastlen. Crystal Palace löytyy sarjataulukon 14 sijalta kahdeksan ottelukierroksen jälkeen. Palace voisi olla sarjataulukossa huomattavasti ylempänä jos edes yksi lukuisista tasapeleistä olisi kääntynyt voitoksi. Joka tapauksessa, Palace on hävinnyt edellisen kerran Valioliiga-ottelun syyskuun alussa, kun Liverpool nollasi Palacen Anfieldilla.

Crystal Palacen kannalta positiivinen asia on se, että joukkue on kyennyt tekemään maaleja, vaikka joukkueen ykköspyssy Wilfried Zaha on tällä hetkellä loukkaantuneiden pelaajien listalla.

Vierasjoukkue Newcastlen alkukausi on ollut haastava. Newcastle löytyy sarjataulukon 19 sijalta ja mikä pahinta, joukkue on päästänyt eniten maaleja Valioliigassa. Newcastlen uudet omistajat olivat ensimmäistä kertaa seuraamassa joukkueensa esityksiä edellisellä ottelukierroksella kun Spurs vieraili St. James Parkilla. Tunnelma katsomossa oli loistava ja myös Newcastlen startti oli vahva. Tästä huolimatta Newcastle hävisi ottelun ja Steve Bruce sai lähtöpassit. Väliaikaisen valmentajan tehtävää hoitaa Graeme Jones.

Molempien joukkueiden kolmessa edellisessä ottelussa on nähty peräti 10 maalia. Crystal Palacen koko kauden maalikeskiarvo näyttää lukemaa 2,9 kun puolestaan Newcastlen vastavaa lukema on hurja 3,6. Me uskomme, että Selhurst Parkilla nähdään tänään vähintään kolme maalia ja nappaamme yli 2,5 maalille tarjotun 1,95 kertoimen kiinni Coolbetin pelilistalta.