Valioliiga

Valioliiga: Liverpool – Chelsea

Vihje: Alle 2,5 maalia Kerroin: 2.04 Alkaa: 4.3. klo 22:15
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Valioliiga

Valioliiga-kierros tarjoilee torstai-illalle todella suurten panosten ottelun, kun Chelsea matkustaa Liverpoolin vieraaksi Anfield Roadille.

Onko luvassa vähämaalinen ottelu?

Chelsea on saanut Thomas Tuchelin alaisuudessa puolustuksensa kuntoon ja se tulee olemaan näissä isoissa otteluissa yksi askel kohti voittoja. Kuitenkin tehoja pitäisi löytää enemmän, sillä materiaali hyökkäyksessä on todella kova.

Liverpoolin viime viikot ovat olleet vaikeita, mutta pari voittoa on nyt helpottanut hieman kriisiä. Kuitenkin taistelu Mestarien liigan paikoista on äärimmäisen kovaa ja näissä suurten kohtaamisissa ei saa missään nimetä hävitä.

Tällä kaudella isot ovat pelanneet keskenään useamman 0-0-pelin, mikä kuvastaa sitä panosten kovuutta. Myös pelillisesti nämä Valioliiga-ottelut ovat olleet pettymyksiä. Ei ole vaikea arvata, että myös torstaina maalihanat ovat tukossa, koska tappio olisi molemmille katastrofaalinen tulos. Sen sijaan tasapeli pitäisi asetelmat ennallaan.

Lapulle lähtee alle 2,5 maalia, josta saa kivan kertoimen.