Jalkapallo Valioliiga

Valioliiga: Liverpool – Manchester City

Vihje: Manchester City Kerroin: 2.28 10.03. klo 17.45
Valioliiga

Valioliiga jatkuu tänään neljän ottelun voimin. Valioliiga-sunnuntai käynnistyy klo 15.00 ja päivä huipentuu Liverpoolin ja Manchester Cityn väliseen huippuotteluun.

Liverpool – Manchester City

Valioliiga-jättiläisten kohtaaminen, viimeinen tanssi ja monia muita sanaleikkejä on lueteltu ennen Liverpoolin ja Manchester Cityn välisen huippuottelun alkua. Sunnuntain ottelussa on todella hurjat panokset mestaruustaiston kannalta. Lisämausteensa kamppailuun tuo Jürgen Kloppin ja Pep Guardiolan viimeinen taisto Anfieldilla.

Liverpool lähtee otteluun kertoimien perusteella altavastaajan asemasta, vaikka Liverpool nautiskelee tänään kotiedusta. Kotiedun arvoa ei sovi tässäkään kamppailussa vähätellä, sillä Anfieldille saapuva yleisö tulee lyömään tiskiin uskomattoman shown.

Liverpool on kärsinyt kauden aikana useista loukkaantumista eikä tämän hetken tilannekaan ole lähimainkaan optimaalinen. Liverpoolin kokoonpanosta puuttuu tänään varmuudella Trent Alexander-Arnold, Alisson Becker, Stefan Bajcetic, Ben Doak, Ryan Gravenberch, Curtis Jones, Diogo Jota, Joel Matip sekä Thiago Alcantara.

Edellä mainitun listan lisäksi, luottotoppari Konaten pelikunto on arvoitus. Poolin kannalta positiivinen uutinen on se, että Mo Salah on käytettävissä tässä ottelussa.

Vierasjoukkue Cityn loukkaantumistilanne on huomattavasti parempi kuin kotijoukkueella. Cityn kokoonpanosta puuttuvat tänään todennäköisesti Grealish, Doku sekä Nunes.

Manchester City ei ole juhlinut viime kausina Anfieldilla, mutta Liverpoolin raju loukkaantumistilanne huomioon ottaen me hyppäämme sunnuntain huippukamppailussa vierasjoukkueen kelkkaan Coolbetin tarjoamalla 2.28 kertoimella.

Tsekkaa tästä myös sunnuntain muut vetovihjeet!