Jalkapallo Valioliiga

Valioliiga: Manchester City – Arsenal

Vihje: Yli 2,5 maalia Kerroin: 1.91 31.3 klo 18:30
Valioliiga

Valioliiga-sunnuntai tarjoilee meille todellisen helmen kun Manchester City ja Arsenal kohtaavat Etihad Stadiumilla klo 18.30 alkaen. Ottelu on molemmille joukkueille äärimmäisen tärkeä Valioliigan mestaruustaistoa ajatellen.

Manchester City – Arsenal

Maaottelutauko on jälleen ohi ja Valioliiga jatkuu 30 ottelukierroksen otteluilla. Viikonlonpun suurin mielenkiinto kohdistuu Etihad Stadiumille, jossa Manchester City isännöi Arsenalia Valioliigan kärkitaistossa. Kotijoukkue Man City lähtee otteluun ennakkosuosikin asemasta kotiedun turvin. City on ollut kotikentällään äärimmäisen vahvassa vireessä, sillä City ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä kertaakaan Valioliiga-ottelua kotikentällään.

Cityn kokoonpanosta putosi pois maaottelutauon aikana John Stones sekä Kyle Walker. Edellä mainittujen lisäksi maalivahti Edersonin, puolustaja Akanjin sekä Kevin De Bruynen pelaaminen on epävarmaa.

Vierasjoukkue Arsenal on napannut kahdeksasta edellisestä Valioliiga-ottelustaan yhtä monta voittoa. Gunnersin hurja vire on nostanut joukkueen yhdeksi suurimmista mestarisuosikeista Cityn ja Liverpoolin rinnalle.

Arsenalin kokoonpanossa on illan ottelun alla myös muutamia huolenaiheita, kun keskikentältä Saka ja Martinelli sekä luottotoppari Gabriel ovat mahdollisesti sivussa.

Kummallakaan joukkueella ei olisi varaa hävitä tätä ottelua, mutta me emme usko että Etihadilla nähdään peruuttelua hurjista panoksista huolimatta. Myös Cityn puolustuspään poissaolot sekä mahdollinen Edersonin poissaolo kääntävät ottelua runsasmaalisuuden puolelle, joten me hyppäämme overin kyytiin ja napautamme kupongille tällä kertaa yli 2,5 maalia mukavalla 1,90 kertoimella.