Valioliiga

Valioliiga: Manchester United – Brentford

Vihje: Brentford +0,75 maalia Kerroin: 1.98 2.5. klo 22:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
EM-kisat

Viime viikko meni futisvetojen suhteen kivasti purkkiin, kun viidestä vedosta vain yksi meni ohi – sekin hyvin pienellä marginaalilla. Tämä viikko aloitellaan Valioliigassa, kun luvassa on maanantai-illan kalinaa. Maanantain ainoassa ottelussa kohtaavat Manchester United ja Brentford.

Manchester United – Brentford

Manchester United oli viime viikolla osallisena viikon ainoassa hudissa. Veto lyötiin Unitedia vastaan kun se kohtasi Chelsean, mutta United venyi kuin venyikin lopulta tasapeliin. Tänään Old Traffordille vierailulle saapuu Brentford.

Manchester United lähtee otteluun ansaitusti ennakkosuosikkina, vaikka se muutamista poissaoloista kärsiikin. Se on ollut tällä kaudella kotonaan varsin hyvä, jääden vain neljästi pisteittä. Chelseaa vastaan viime viikolla se oli ottelussa vastaantulija, mutta David de Gean torjunnat ja Cristiano Ronaldon osuma toivat kuitenkin pisteen Manchesterin punaisten laariin – kuten melko monta kertaa tällä kaudella aiemminkin.

Brentfordin kausi on ollut hyvä. Se on pystynyt nappaamaan pisteitä itseään isommilta ja on suoriutunut hyvin päävastustajiaan vastaan. Edelliseen viiteen matsiin se on jäänyt pisteittä vain kerran (tappio Leicesterille) vaikka vastassa on tässä viiden ottelun jaksolla ollut muun muassa Chelsea sekä Tottenham.

Maanantai-illan ottelussa hypätään vierasjoukkueen kelkkaan. Manchester United ei vakuuta ja uskon, että vierailija voi jopa yllättää tänään Manchesterin illassa. Brentfordille saadaan mukavasti myös tasoitusta, kun +0,75 linjalla kerroin on kahden tuntumassa. Tämä kelpaa peleihin oikein hyvin.

Ottelu Manchester United – Brentford alkaa kello 22:00 ja ottelu on katsottavissa Viaplay -palvelusta.