Valioliiga

Valioliiga: Manchester United – Chelsea

Vihje: Chelsea Kerroin: 2.24 28.4. klo 21:45
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Tämä futisviikko on mennyt toistaiseksi mainiosti, kun kolmesta vedosta yksikään ei ole viuhunut ohi. Tänään jatketaan kenties koko viikon parhaalla kohteella, kun Valioliigassa nähdään Old Traffordilla kamppailu, jossa Manchester United ja Chelsea kohtaavat toisensa.

Manchester United – Chelsea

Tänään torstaina Valioliigassa pelataan yksi ottelu, jossa Manchester Unitedin vieraaksi Old Traffordille saapuu Chelsea. Tällä viikolla futisvetoja on lyöty kolme, joista kaksi on osunut kokonaan ja yhdestä lunastettiin niin sanotusti puolikas osuma. Tätä tämän viikon hyvää runia lähdetään jatkamaan ehkä jopa koko viikon parhaalla kohteella.

Manchester Unitedilla poissaolijoiden lista on pitkä. Harry MaguireJadon SanchoEdinson CavaniPaul PogbaFred… Näin muutamia mainitakseni. Vierailijoiden osalta terveystilanne on huomattavasti parempi, vaikka Chelseallakin muutamia poissaoloja on.

Chelsea on tällä hetkellä kolmantena Valioliigassa. Eroa kärkikaksikkoon on jo liikaa, eikä sen paikkaa TOP4:ssa oikein pystytä uhkaamaan, vaikka sen paikka ensi kauden Mestarien liigassa ei toki olekaan vielä lukkoon lyöty. Manchester United sen sijaan taistelee vielä kynsin hampain ylipäätään paikasta Eurokentille ensi kaudella.

Manchester United on ollut tällä kaudella kärkijoukkueita vastaan helisemässä. Marraskuussa se haki Chelsean vieraana kauden ensimmäisessä keskinäisessä ottelussa toki tasapelin, mutta etenkin tämän vuoden puolella on ollut erittäin vaikeaa. Chelsean taso on sen sijaan pysynyt laadukkaana vastoinkäymisistä huolimatta läpi kauden. On käsittämätöntä, että vierailijoille on tarjolla reilusti yli kahden kertoimia, mutta tämä kelpaa meille. Liuskalle lähtee siis Chelsean suoraa voittoa.

Ottelu Manchester United – Chelsea alkaa kello 21:45 ja ottelu on katsottavissa Viaplay -palvelusta.