Valioliiga

Valioliiga: Manchester United-Liverpool

Vihje: Liverpool& alle 4.5maalia Kerroin: 2.63 7.4 klo 17:30
Valioliiga

Valioliigaviikko huipentuu jättiläisten kohtaamiseen kun Punaiset paholaiset saavat Old Trafford:lle vieraakseen sarjan voitosta taistelevan Liverpoolin.

 

Manchester United-Liverpool

Manchester United pelasi jälleen erittäin erikoisen ottelun torstaina Chelsean vieraana, 4-3 tappio ja kaksi päästettyä maalia lisä ajalla sulivat vierasvoiton ja tuloksena oli todella karvas tappio. Kyseinen ottelu kuvasi lähes täydellisesti Unitedin koko kauden ongelmia, sillä peli on pahimmillaan täydellistä sekasortoa. Panoksia Manulla ei pahemmin tähän otteluun ole,mutta tottakai Liverpool:n kaataminen kotona on aina fanien ja seuran toiveissa. Vaikea kuitenkin nähdä sen tapahtuvan tänään.

Liverpool jatkoi hienoa virettään viikolla kaatamalla Sheffield Unitedin kotonaan 3-1. Liverpoolin panokset otteluun ovat valtavat, sillä voitolla he siirtyvät jälleen kerran Valioliigan johtoon. Vaikka Man Utd kaatoikin Poolin cupin ottelussa, lähtee vierasjoukkue todella suurena ennakkosuosikkina otteluun ja luvassa voi olla todellinen maali-iloittelu.

Liverpool löytyy kuntopuntarin ykköspaikalta Arsenalin kanssa kun taas kotijoukkue Man Utd majailee sijalla 13. Vire puoltaa myös tässä vierasjoukkueen voittoa.

Liverpool on viimeksi voittanut Old Traffordilla vuonna 2021, joten paikkana se on ollut heille vaikea viime vuosina. Tänään siihen on todennäköisesti tulossa kuitenkin muutos. Liverpoolin vieraskerroin huitelee 1,6 tuntumassa, joten joudutaan lisäämään lapulle maalimäärät. Luultavasti ottelussa nähdään maaleja paljon,mutta pelaamme tähän ison linjan underin (4.5).

 

Lapulle lähtee tänään Liverpool&alle 4.5 maalia ottelussa kertoimella 2.63