Jalkapallo Valioliiga

Valioliiga: Newcastle – Aston Villa

Vihje: Yli 2,5 maalia Kerroin: 1.93 13.02. klo: 16:00
MM-kisat

Valioliiga jatkuu tänään neljän ottelun voimin. Kierros potkaistaan käyntiin klo 16:00. Sunnuntain kierrokselta tarkempaan tarkasteluun napattiin Newcastlen ja Aston Villan välinen kamppailu.

Newcastle – Aston Villa

Kotijoukkue Newcastle nappasi toisen perättäisen voittonsa Valioliigassa, kun joukkue kaatoi kotikentällään Evertonin 3-1 lukemin. Newcastlen voitto oli varsin ansaittu, vaikka Castle luovuttikin pallonhallinnan Evertonille.

Vierasjoukkue Aston Villa on kerännyt kolmesta edellisestä Valioliiga-ottelustaan viisi pistettä. Villa on tehnyt edellä mainituissa otteluissa peräti kuusi maalia. Aston Villan edellisessä ottelussa nähtiin hurjat maalijuhlat kun Villan ja Leedsin välinen kamppailu päättyi lopulta 3-3 tulokseen.

Aston Villan yksittäisistä pelaajista on nostettava esiin tuore hankinta Philippe Coutinho, joka oli mukana Villan jokaisessa maalissa Leedsiä vastaan pelatussa ottelussa. Coutinhon startti Aston Villan paidassa on ollut loistava. Mikäli sama meno jatkuu niin Steven Gerrard ja seurajohto ovat varmasti hyvin tyytyväisiä tähän siirtoon.

Molempien joukkueiden otteluissa on nähty keskimäärin yli 3 maalia ottelua kohden. Tämän lisäksi, Aston Villan viidessä edellisessä Valioliiga-ottelussa on jääty vain kertaalleen alle 2,5 maaliin. Kun tähän yhtälöön lisätään vielä joukkueiden viime aikaiset otteet niin yli 2,5 maalia tuntuu varsin hyvältä valinnalta tähän otteluun mukavalla 1.93 kertoimella.