Valioliiga

Valioliiga: Norwich – Crystal Palace

Vihje: Norwich +0,25 Kerroin: 1.95 9.2.2022 klo 21:45
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Mr Green Limited on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Valioliigassa pelataan tänään neljä mielenkiintoista ottelua. Teemu Pukin Norwich on päässyt kovaan vireeseen ja tänään vieraaksi Carrow Roadille saapuu Crystal Palace.

Norwich – Crystal Palace

Norwich on päässyt viime aikoina asialliseen vireeseen. Kolmesta edellisestä ottelusta saldona on kolme voittoa. Kaksi näistä Valioliigassa ja yksi FA Cupissa. Edellisen viiden ottelun tarkastelujaksolla Norwich on hävinnyt vain yhden ainoan ottelun.

Vieraaksi Carrow Roadille saapuu Crystal Palace. Palace on edellisestä viidestä valioliigaottelusta voittanut vain yhden. Viiden edellisen ottelun tarkastelujaksolla se ei ole voittanut ainuttakaan ottelua Valioliigassa (kaksi tappiota ja yksi tasapeli) ja voittanut kaksi ottelua FA Cupissa.

Vaikka joukkueiden käyrät osottavatkin päinvastaisiin suuntiin, on Crystal Palace saatu markkinalla ennakkosuosikiksi otteluun. Kumpikin joukkue on pääsemässä otteluun ilman suurempia loukkaantumishuolia. Uskon Norwichin hyvän vireen jatkuvan. Materiaaliltaan Palace on toki napsun jos toisenkin laadukkaampi, mutta kotietu tasoittaa tätä etua.

Liuskalle illan otteluun lähtee aasialaisilla linjoilla tasoitusvetoa Norwichin puolesta. Linjaksi valikoituu +0,25 maalia, jolloin puolet panoksesta valuu kohteelle Norwich +0 (Draw No Bet) ja puolet Norwich +0,5. Tasapelillä veto osuu siis puoliksi ja Norwichin voitolla kokonaan.

Ottelu Norwich – Crystal Palace alkaa Suomen aikaa kello 21:45. Ottelu on katsottavissa suorana C More Sport -palvelusta.