Jalkapallo Valioliiga

Valioliiga: Nottingham Forest – West Ham

Vihje: BTTS(kyllä) Kerroin: 1.82 17.02 klo: 17.00
Valioliiga

Jatkuuko West Ham:n surkea vire vai saako Moyesin ryhmä käännettyä suuntansa City Groundilla? Peli potkaistaan käyntiin klo 17.

 

Nottingham Forest – West Ham

Nottingham saa tänään vieraakseen umpisurkeassa vireessä tarpovan West Ham:n. Myöskään kotijoukkueen tekemisessä ei ole paljoa iloittavaa, mutta City Ground:lla maaleja ainakin nähdään.

 

Nottingham taistelee  sarjapaikastaan kynsin hampain ja heidän kotiottelunsa ovat erittäin tärkeitä loppukaudella. Heidän saldonsa tämän kauden Valioliiga kotiotteluista: 12 ottelua, 12 pistettä maalierolla 17:20, joten parannettavaa on. Vieras joukkue puolestaan aloitti kautensa loistavasti, mutta on aivan kammottavasssa vireessä tällä hetkellä. Vieras saldo tältä kaudelta: 12 ottelua, 17 pistettä maalierolla 18:25.

 

Päivän pelivalintaan peilaten edellä mainitut luvut maalierosta puoltavat tämän päivän kohtaamisen päättyvän siihen, että molemmat joukkueet tekevät vähintään yhden maalin.  xG taulukoissa West Ham iskee silmään, mutta ei todellakaan hyvällä tavalla. He ovat pystyneet luomaan vieraspeleissään maaliodottamaa 1,13 yksikköä, kun taas heitä vastaan on luotu vieraspeleissä peräti sarjan eniten 1,95!!!! (xgA). Onneksi tämä puoltaa kuitenkin pelivalintaamme positiivisella tavalla.

 

Nottingham:n sarjapaikka on pitkälti kiinni tulevista kotipeleistä. Maaleja he pystyvät kotona tekemään, josta hyvänä esimerkkinä 2 maalia Man Utd:n verkkoon, sekä maali myös Arsenalia vastaan. Edellisestä viidestä kotiottelustaan Nottingham ei ole kertaakaan jäänyt maaleitta.

 

Päivän pelivalintamme on siis BTTS(kyllä), ottaen huomioon Nottinghamin yllätys potentiaalin kotona, sekä vierasjoukkueen kammottavan surkean xG tilaston, vaikka xG:llä ei pelejä ratkaistakkaan.