Valioliiga

Valioliiga: Southampton – Chelsea

Vihje: Chelsea Kerroin: 1,78 Alkaa: 20.2. klo 14:30
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Valioliiga-lauantai käynnistetään ottelulla Southampton – Chelsea. Kotijoukkueen vire on melkoisen hukassa, kun taas vierasjoukkueella on päinvastainen meno päällä.

Southampton lähtee lauantaiseen otteluun todella karmeassa putkessa, sillä se on toki onnistunut voittamaan pari ottelua cupissa, mutta Valioliigassa tappioputki on venynyt jo kuuden ottelun mittaiseksi.

Tähän putkeen mahtuu esimerkiksi kuun alussa tullut nöyryyttävä 9-0-tappio Manchester Unitedille.

Chelsea puolestaan saapuu paikalle viiden ottelun voittoputkessa, ja Valioliigan osalta voittoputki on neljän ottelun mittainen.

Ottelun ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, ja onkin vaikea nähdä, että Southamptonista olisi Chelsean haastajaksi. Tappioputkeen on mitä suurimmalla todennäköisyydellä tulossa lisäystä.

Coolbetin Chelsean voitolle tarjoama jättikerroin 1,78 kelpaa mielihyvin lapulle.

Huom! Matsi käynnistyy jo kello 14:30.