Valioliiga

Valioliiga: Tottenham – Chelsea

Vihje: Chelsea Kerroin: 2.09 Alkaa: 4.2. klo 22:00
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Valioliiga tarjoilee torstai-iltaan yhden ottelun, kun Tottenham ja Chelsea taistelevat Lontoon herruudesta. Myös panokset ovat tapissa.

Tottenham joutuu pelaamaan ilman Harry Kanea

Tottenhamin vire on kääntynyt laskuun oivasti menneen syyskauden jälkeen. Tilannetta ei helpota se, että Harry Kane on loukkaantuneena sivussa, eikä korvaajaa käytännössä ole.

Chelsea on ollut kauden aikana ongelmissa tasaisuuden kanssa ja myös tehot ovat jääneet useassa ottelussa piippuun. Tämä maksoi lopulta päävalmentaja Frank Lampardin työpaikan.

Nyt rooliin astui PSG:stä aikaisemmin tällä kaudella potkut saanut Thomas Tuchel, jonka pitäisi saada ainakin kesän saksalaiset tähtihankinnat syttymään.

Chelsea on materiaalinsa puolelta parempi nippu ja Tuchelin kuherruskuukausi tarjoaa varmasti lisäenergiaa pelaamiseen. Laitetaankin rohkeasti lapulle vierasvoittoa, sillä Spurs on sen verran sekaisin tällä hetkellä.