Jalkapallo Valioliiga

Valioliiga: Tottenham – Crystal Palace

Vihje: Yli 2,5 maalia Kerroin: 2,06 26.12 klo 17:00
KuPS

Valioliiga jatkuu tänään perinteisen ”Boxing Dayn” merkeissä. Koronavirus sotkee otteluohjelmia pahasti, mutta ainakin tällä hetkellä näyttäisi siltä, että osa tapaninpäivän otteluista pystytään pelaamaan.

Tottenham – Crystal Palace

Antonio Conte on saanut Spursin pelaamaan. Spursin vahvat esitykset ovat nostaneet joukkueen jo lähelle kärkiviisikkoa, vaikka Spursilla on vähemmän pelattuja otteluita kuin muilla kärkipään joukkueilla.

Vierasjoukkue Crystal Palacen alkukausi on ollut vähintäänkin kelvollinen. Patrick Vieiran kykyjä epäiltiin ennen pestin alkua, mutta ainakin toistaiseksi Palacen tilanne näyttää kohtuullisen hyvältä kun joukkue löytyy sarjataulukon 11 sijalta 17 pelatun ottelun jälkeen.

Vieira on tuonut mukanaan hyökkäävämpää pelitapaa kuin aiemmat Crystal Palacen valmentajat. Tämä näkyy myös tilastoissa, sillä Palacen otteluissa on nähty keskimäärin 2,8 maalia ottelua kohden. Spursin vastaava lukema on 2,5, mutta viime aikojen esitykset viittaavat siihen, että luku tulee nousemaan.

Me lähdemme hakemaan tähän sunnuntain Valioliiga-otteluun maaleja ja nappaamme lapulle yli 2,5 maalia mukavalla 2,06 kertoimella.