Valioliiga

Valioliiga: Wolverhampton-Brentford

Vihje: Wolverhampton/tasapeli & BTTS Kyllä Kerroin: 1.99 10.02 klo: 17.00
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Valioliigan 24:s pelikierros käynnistyy tänään lauantaina seitsemän ottelun voimin, mutta meidän mielenkiinto kohdistuu Wolwesin ja Brentfordin kohtaamiseen klo 17 alkavassa ottelussa. Tekeekö Ivan Toney jälleen maalin?

 

Wolverhampton – Brentford

Wolves saa tänään Molineux’lle vieraaksi Brentfordin, joka taapertaa melkoisessa tappiokierteessä, sillä se on voittanut viimeisistä kymmenestä Valioliiga ottelusta ainoastaan yhden. Brentford sai pienen helpoituksen, kun Ivan Toney palasi pelikiellostaan kokoonpanoon, ja onkin heti päässyt maalien makuun. Brentford on kuitenkin tehnyt maaleja muutenkin kohtalaisen hyvin, mutta puolustus vuotaa kuin verkkokassi, joten maaleja on tänäänkin odotettavissa suht hyvä vireisen Wolvesin vieraana.

 

Wolverhampton on kotona hankala vastustaja vieraille.Susilauma on saalistanut kotonaan 11:sta Valioliiga-ottelusta 18:sta pistettä maalierolla 19:18, joten keskimäärin 1-2 maalia Wolves tekee kotonaan.Wolvesin kotipeleissä on tehty keskimäärin 3,36 maalia.

 

Brentford vuorostaan kuuluu sarjan huonoimpiin vierasjoukkueisiin: 10 ottelua, 7 pistettä maalierolla 11:16. Ivan Toney on niin laadukas pelaaja, että hän heilauttaa jo itsessään joukkueen tasoa ylemmäs, etenkin maalien muodossa, joten sopii odottaa, että tänäänkin Brentford pystyy jatkamaan maalirikkaita otteluitaan Molineux’lla ja tekemään ainakin yhden maalin. Brentford vierasotteluissa on nähty keskimäärin 2,7 maalia ottelua kohden.

 

Pelivalintamme perustuu tänään Wolvesin hyvään kotivireeseen sekä Brentford:n surkeaan vieraspelaamiseen ottaen kuitenkin huomioon molempien joukkueiden maalinteko kyvykkyyden.

 

Kerroin 1.99 siitä, että Wolves voittaa tai pelaa tasan ja molemmat tekevät maalin, kelpaa peleihin oikein mainiosti.