Valioliiga

Valioliiga: Wolves – Chelsea

Vihje: Chelsea Kerroin: 1.75 Alkaa: 15.12. klo 20:00
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Valioliiga tarjoilee tiistai-illalle mielenkiintoisen kohtaamisen, kun Wolves isännöi Chelseaa. Tässä poimintamme otteluun!

Chelsea suosikki vieraissa

Wolvesin kausi ole ollut odotetun lennokasta, vaan enemmänkin tuska varsinkin hyökkäyspäässä on paistanut tekemisestä. Raul Jimenezin vakava loukkaantuminen ei auta yhtään tilannetta, vaan nyt ykköstykin ollessa sivussa on muiden astuttava esiin.

Chelsea kärsi viikonloppuna 1-0-tappion Evertonille ja tuohon katkesi samalla massiivinen tappiottomien otteluiden putki. Nyt Frank Lampardin miehistö hamuaa takaisin voittokantaan. Chelsea on vieraissakin suosikki, sillä onhan joukkueen tekeminen ollut selvästi korkeammalla tasolla. Tähän päälle rosterista löytyy kaivattavaa laajuutta tiheään otteluruuhkaan.

Wolvesin tilannetta ei auta sekään, että Joao Moutinho sai viikonloppuna punaisen ja portugalilainen on sivussa Chelsea-ottelusta.

Coolbet tarjoaa Chelsean voitosta kertoimeksi 1.75, j0ka on artikkelin kirjoitushetkellä markkinoiden korkein.