Valioliiga

Valioliiga: Wolves – Liverpool

Vihje: Liverpool Kerroin: 1.72 Alkaa: 15.3. klo 22:00
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Valioliiga tarjoilee maanantai-iltaan yhden ottelun, kun Wolves isännöi Liverpoolia. Nyt hypätään vierasjoukkueen kelkkaan mainiolla kertoimella.

Kummallakin ollut vaikeaa

Molempien joukkueiden viime viikot ovat olleet vaikeita, joten pisteet kelpaisivat kumpaankin leiriin. Kuitenkin Liverpool tarvitsee niitä kipeämmin, sillä europelipaikat alkavat karkaamaan joukkueen käsistä. Wolves pelaa oikeastaan kunniasta loppukauden aikana, sillä putoaminen ei ole mahdollista, mutta myöskään nousu europeleihin ei ole enää tavoiteltavissa.

Liverpool eteni Mestarien liigassa jatkoon, joten se lisännee joukkueen heikkoa itseluottamusta edes jonkin verran. Loukkaantumisista huolimatta materiaalia Poolilla riittää, joten siitä voitot eivät jää kiinni. Nyt on aika suorittaa kentän puolella, missä tekoja vaaditaan.

Maanantaina niitä on luvassa, sillä Liverpool on vahvoilla voittajaksi vieraskentällä. Wolvesin pelityyli sopii mainiosti Liverpoolille, joka on vienyt neljä edellistä ottelua nimiinsä. Napataankin Coolbetilta jälleen markkinoiden kärkeä oleva kerroin lapulle.