NHL

NHL: Vancouver – Edmonton

Vihje: Edmonton Kerroin: 1,81 Alkaa: 5.5. klo 05:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Vancouver Canucks on ajautunyt sysisurkeaan putkeen, sillä se on hävinnyt viisi perättäistä otteluaan varsinaisella peliajalla.

Tätä savottaa ei todellakaan helpota se, että tiistain kierroksella vieraaksi saapuu Edmonton Oilers, jonka viiden viime ottelun saldo näyttää neljää voitettua ottelua, ja muutenkin tekeminen on ollut jo pitkän aikaa todella pirteää.

Edmonton myös varmisti pudotuspelipaikkansa, joten joukkue nähtänee jäällä varsin rennon oloisena.

Toisaalta, Connor McDavidilla on varmasti halua yltää vieläkin hurjempiin saavutuksiin tämän kauden runkosarjan osalta, joten tehopistenälkää maailman parhaalta pelurilta – Canucks-miehistön harmiksi – varmasti löytyy.

Vierasvoitosta tarjottava yli 1,8:n kerroin on ehdottomasti pelaamisen arvoinen. Tasoituksen kera kertoimen saa hilattua lähemmäs 2,30:n rajaa – ja tuskinpa silläkään kovin paljoa pieleen mennään.