NHL

NHL: Vegas Golden Knights – Colorado Avalanche

Vihje: Vegas ML Kerroin: 1,79 Alkaa 11.6. klo 04:00
MM-kisat KHL Playoffs EHT Pelicans - KalPa - Jukurit Vancouver Canucks - Ottawa Senators NHL Sport - Ässät Jukurit - HIFK KalPa NHL-vihjeet Kanada - Suomi Itävalta - Ruotsi Suomi U20 Rögle - Malmö Ässät KHL Jukurit - HPK Jokerit Liiga SaiPa - KalPa - Lukko KHL jääkiekko venäjä - suomi kookoo - tps saipa - lukko vaasan sport lätkä vetovihjeet 8

Vegas Golden Knights ja Colorado Avalanche kohtaavat torstaina kuudennen kerran, ja kotijoukkueella on mahdollisuus passittaa vierailijansa kesälomille.

Sarja on tilanteessa 3-2, eikä ole epäilystäkään siitä, kumpi on ollut sarjassa parempi osapuoli. Vegas nimittäin oli jo sitä sarjan toisessa kohtaamisessa, kun 1-7-ulospuhallus oltiin saatu nollattua.

Nyt Golden Knights pääsee yrittämään sarjan katkaisua kotiyleisön edessä, mikä tuo tähän pyrkimykseen luonnollisestikin vielä suuren edun.

Mikko Rantasen, Nathan MacKinnonin, Gabriel Landeskogin ja kumppaneiden kannalta valitettavaa kyllä, sarja myös taitaa mennä poikki.

Coolbet tarjoaa Vegasin suorasta voitosta jättimäistä 2,34:n kerrointa, mutta myös ML-kohde 1,79:n kertoimellaan on niin pelattava, että se on valintamme.

TÄSTÄ COOLBETILLE!