Veikkausliiga

Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka

Vihje: FC Inter Kerroin: 1.85 Alkaa: 2.8. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Veikkausliiga tarjoilee maanantai-iltaan yhden ottelun, kun FC Inter saa Turkuun vieraakseen FC Hongan Espoosta.

FC Inter – FC Honka

Turkulainen FC Inter taistelee tiukasti kärkisijoista Veikkausliigassa, mutta pistemenetyksiin ei olisi varaa, sillä putoaminen alaloppusarjaankin on vielä täysin mahdollista. FC Honka ei ole kyennyt pelaamaan tällä kaudella omalla tasollaan ja sijoitus on seuralle varmasti suuri pettymys.

Tilannetta ei ole viime viikkoina helpottaneet europelien karsinnat, jotka ovat ajaneet joukkueen otteluruuhkaan. Lähtökohdat huomioiden Interin tilanne on huomattavasti parempi ja isänniltä sopii odottaa selvästi laadukkaampaa esitystä.

Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen meni Interin nimiin, kuten myös talvella pelattu Suomen Cupin ottelu. Nyt kotikentällä odotuksissa on täysin vastaava voittaja. Napataan kohde kiinni NordicBetiltä, joka tarjoilee kotivoitosta mainion kertoimen.