Veikkausliiga

Veikkausliiga: FC Lahti – KuPS

Vihje: FC Lahti +1,0 maalia Kerroin: 1.85 22.4. klo 18:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Veikkausliigassa pelataan tänään kaksi ottelua. Toinen päivän kamppailuista pelataan Lahdessa, kun FC Lahti ja KuPS kohtaavat toisensa.

FC Lahti – KuPS

Tällä viikolla on jalkapallon osalta napsittu kaksi osumaa kahdesta vedosta. La Ligassa Osasuna ja Real Madrid osuivat kumpikin maalipuiden väliin ja Barcelona onnistui nappaamaan voiton Real Sociedadista. Tänään katseet käännetään Espanjan kentiltä Suomeen, kun Veikkausliigassa on luvassa kaksi ottelua.

Lahdessa hiihtostadionin kentällä FC Lahden vieraaksi saapuu KuPS. Vierasjoukkue lähtee Lahteen isona ennakkosuosikkina, eikä syyttä. KuPSin materiaali on Veikkausliigan laadukkaimpia ja edellisen kerran joukkue on hävinnyt Veikkausliiga -ottelun toukokuussa 2021 Hakaa vastaan.

Tästäkin huolimatta vedot illan otteluun lyödään kotijoukkueen kautta. Vaikka KuPS onkin laadukas ja se pelaa Simo Valakarin alaisuudessa erittäin hyvää jalkapalloa, on Lahden kotietu huomioitava. Lyhyesti sanottuna, kaikesta huolimatta KuPS on asetettu tänään vierasnurmella liian suuren ennakkosuosikin asemaan ja se on hyödynnettävä.

KuPS on aloittanut kautensa kolmella voitolla ja se on ainut joukkue puhtaalla pelillä HJK:n lisäksi. Lahdella sen sijaan on kasassa kolmesta ottelusta värisuora, kun taskuun on tipahtanut yksi voitto, yhdessä ottelussa on päädytty pistejakoon ja yhdessä ottelussa se on poistunut nurmelta häviäjänä. Tänään vedot lähdetään laittamaan sisään sillä oletuksella, että pisteittä Lahti ei tänään kotinurmeltaan poistu. Liuskalle lyödään Lahti +1,0 maalia, jolloin tasapelillä tai Lahden voitolla veto osuu ja panos saadaan takaisin, jos KuPS voittaa yhden maalin erolla.

Ottelu FC Lahti – KuPS alkaa kello 18:00 ja ottelu on katsottavissa Ruutu -palvelun kautta.