Veikkausliiga

Veikkausliiga: Haka – KuPS

Vihje: KuPS Kerroin: 2.18 31.7. klo 15:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Etelä-Korea - Portugali Juventus - Benfica Napoli - Liverpool Dinamo Zagreb - Chelsea FC Lahti - KuPS Plzen - HJK Haka - KuPS - VPS Manchester City - Real Madrid Sassuolo - Juventus Osasuna - Real Madrid Frankfurt - Barcelona Manchester City - Atletico Madrid Portugali - Pohjois-Makedonia Cagliari - AC Milan Galatasaray - Barcelona Mallorca - Real Madrid - PSG Atletico Madrid - Manchester United Gabon - Ghana Manchester United - Aston Villa Tanskan Lasinilkka torstaitupla perjantaitupla betsit Bayern München - Chelsea Tottenham - Liverpool Eibar - Atletico Madrid Mönchengladbach - Bayern München Manchester United - Manchester City Southampton - Liverpool Manchester United - Aston Villa Burnley - Wolves Sheffield United - Manchester United Real Madrid - Athletic Bilbao Valladolid - Osasuna Real Madrid - Mönchengladbach AZ Alkmaar - Napoli Mestarien liiga Juventus - Ferencvaros Kansojen liiga Israel - Skotlanti KTP - TPS - KuPS AC Milan - AS Roma Jalkapallo futis vetovihjeet 5

Veikkausliigassa nähdään tänään Valkeakoskella mielenkiintoinen kamppailu, jossa europelikiireiden kanssa painiva KuPS ja hyvää kautta pelaava Haka kohtaavat.

Haka – KuPS

Aloitellaan KuPSin ja Hakan välisen kohtaamisen perkaaminen faktoilla. Ensimmäinen fakta on se, että tänään jos joskus on Hakan mahdollisuus napata pisteitä sarjakärjeltä. Toinen fakta on se, että jos Veikkausliigan sarjakärki saa Valkeakosken vierailulle yli kahden kerrointa, on siihen tartuttava heti ja välittömästi.

KuPS marssi Euroopassa jatkoon seuraavalle kierrokselle ja pian sitä odottaa kohtaaminen sveitsiläisen Young Boysin kanssa, joka on totuttu näkemään niin Mestarien liigassa kuin myös Eurooppa-liigassa. Sitä ennen KuPS pelaa kuitenkin tärkeistä pisteistä Valkeakosken Hakaa vastaan vieraskentällä. KuPS pelasi torstaina Moldovassa, joten maanantaina alkanut reissu tulee päätökseensä vasta tänään sunnuntaina.

KuPS on tehnyt kokoonpanoonsa uusia hankintoja kesän aikana ja laajuutta pitäisi löytyä, vaikka eurokiireet puskevatkin päälle. Tästä sarjakärki antoi oivan osoituksen viikko sitten, kun se kierrätti kokoonpanoaan ja nappasi siitä huolimatta 5-1 -kotivoiton kun HIFK vieraili Kuopiossa.

Haka on kuitenkin laadukkaampi joukkue kuin HIFK ja se on tällä kaudella pelannut hyvin, jopa potentiaalinsa ylärajoilla. Suomen Cupissa KuPS päätti Hakan taipaleen, joten kotijoukkueella on tänään varmasti näytettävää kotiyleisön edessä. Tuon kesäkuisen ottelun jälkeen Haka on pelannut vain kolme ottelua, kun kuopiolaisilla otteluita tuon voitokkaan vierailun jälkeen on tullut peräti seitsemän.

Asetelmat ovat kuopiolaisten otteluruuhkan vuoksi tasaisemmat kuin ne olivat vaikka kuukausi sitten. Mutta tästä huolimatta varovaisellakin arviolla KuPSin vierasvoitto pyörii 48 % luokassa. Näinpä lapulle painetaankin vierasvoittoa.

Ottelu Haka – KuPS alkaa kello 15:00 ja ottelu on katsottavissa Ruutu -palvelusta.