Veikkausliiga

Veikkausliiga: SJK – HJK

Vihje: HJK Kerroin: 2.07 8.4. klo 18:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Veikkausliigassa pelataan perjantaina kaksi ottelua. Seinäjoella nähdään kamppailu, jossa toisensa kohtaavat SJK ja HJK.

SJK – HJK

Kaksi kautensa voitolla aloittanutta joukkuetta kohtaavat tänään Seinäjoella, kun SJK saa vieraita Helsingistä. HJK aloitti kautensa voitolla Hongasta, kun se kaatoi espoolaiset kotinurmellaan 1-0. SJK:n kausi alkoi voitolla toisesta helsinkiläisseurasta, kun HIFK kaatui kauden avausottelussa 2-1.

HJK lähtee illan kamppailuun ennakkosuosikkina, mutta mielestäni sen ennakkosuosikin asema on vielä suurempi, mitä markkina antaa ymmärtää. Klubin voitolle on tarjolla yli kahden kertoimia, jotka tuntuvat tässä tilanteessa aivan liian suurilta.

HJK:n materiaali on Veikkausliigaan lähestulkoon ylivoimainen, ainakin muihin kuin KuPSiin verrattuna. SJK:lla on koossa laadukas joukkue, mutta missään nimessä se ei ole Klubin kanssa samalla tasolla.

Lapulle lähtee HJK:n suoraa voittoa ja kuten aiemmin tuli todettua, yli kahden kertoimet löytävät ainakin täällä suunnalla tiensä lapulle. Karkea arvio HJK:n voitosta tänään Seinäjoella on noin 52% luokkaa, joten yli kahden kertoimet ovat ylikertoimia.

SJK – HJK alkaa kello 18:00 ja ottelu on katsottavissa muiden Veikkausliiga -otteluiden tapaan Ruudusta.