Jääkiekko

U20: Venäjä – USA

Vihje: Venäjä ML Kerroin: 2.02 Alkaa: 26.12. klo 04:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Jukurit - JYP KHL Sport - Tappara Venäjä - USA liiga jukurit - saipa jääkiekko tuto - fps lätkä vetovihjeet 11

Nuorten U20 MM-kisat alkavat tänään Kanadassa. Suomi kohtaa avausottelussa 14 kenttäpelaajalla pelaavan Saksan, vihjeen tuohon otteluun löydät täältä. Tämän artikkelin vihje koskee yön huippuottelua Venäjä – USA.

Venäjä avaa turnauksen voitolla, mutta USA ei tee sitä helpoksi

Venäjä ja USA kohtaavat toisensa ensimmäisen kisapäivän viimeisessä ottelussa. Ottelu alkaa kello 04:30 Suomen aikaa. Ottelu on ehdottomasti ensimmäisen kisapäivän selkein helmi.

Venäjän joukkue on päässyt valmistumaan turnaukseen hyvin. Se on pelannut läpi syksyn otteluita mm. KHL-joukkueita vastaan ja osallistuihan se Karjala-turnaukseenkin alle 20-vuotiaiden joukkueella. USA on pelannut tällä joukkueella vain yhden ottelun, kun se kohtasi 23.12. Suomen. USA voitti ottelun lukemin 2-3.

Ottelu on kertoimissa laitettu tasabookiksi. Markkinalta löytyy tarjoajia, jotka laittavat Venäjän ennakkosuosikiksi, mutta myös niitä, joilla ennakkosuosikin viittaa viritellään USA:n harteille. Laadultaan joukkueet ovat lähes tasavahvat, mutta Venäjällä on etua paremmasta valmistautumisesta turnaukseen. Näinpä ensimmäisen kisapäivän viimeiseen otteluun lyödään Venäjä ML kertoimella 2.02 Pinnaclelta. Kyseinen kerroin on markkinoiden korkein.