Jääkiekko Liiga

Viikonlopun triplaukseen Liigan voimin!

Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Perjantai ja viikonloppu polkaistaan käyntiin Triplaus-lapulla. Vetoliuskalle poimitaan kaksi kohdetta kotimaisesta Liigasta.

Ässät – SaiPa

Vastakkain on kaksi Liigan heittopussia. Molempien pudotuspelit jäävät tältä kaudelta vain haaveeksi, joten odotettavissa tuskin on järin tarkkaa tekemistä, etenkään oman pään pelissä. Molempien matseissa on viime aikoina verkko heilunut antaumuksella omassa päädyssä, eikä mikään kielisi sen puolesta että tänään asia olisi yhtään toinen. Etenkin lappeenrantalaisten päädyssä summeri on soinut aivan huolella.

Tästä matsista vetolapulle poimitaan rohkeasti yli 5,5 maalin -veto. Tästä Coolbet antaa maistuvan 2.37-kertoimen.

TPS – Lukko

Kaksi tasaista ja kovaa jengiä lyövät mailansa yhteen. Lukko lähtee matsiin ennakkosuosikkina – liekö raumalaisten huikealla kymmenen matsin voittoputkella tekemistä asian kanssa? Etenkin Lukko on näyttänyt erittäin vahvoja merkkejä puolustus- ja maalivahtiosastolla, ja TPS onkin kovan haasteen edessä. Asetelma on aika lailla päinvastainen verrattuna Ässät vs. SaiPa -otteluun: siksi lähdetäänkin haistelemaan vähämaalista ottelua, ja vetolapulle painetaan alle 6,5 maalin -veto.

Yhteiskertoimeksi lapulle muodostuu 3,08.