NHL

NHL: Washington Capitals – New York Islanders

Vihje: New York Islanders Kerroin: 2.32 Alkaa: 27.1. klo 02:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

NHL:ssä on ensi yönä tarjolla melko mainio kattaus otteluita. Washingtonissa nähdään ottelu, jossa Washington Capitals ja New York Islanders ottavat toisistaan mittaa. Pelikohde otteluun löytyy vierasjoukkueen kautta.

Washington jatkaa vajaamiehisenä – Islandersin voittoa lapulle

Washington Capitals ja New York Islanders kohtaavat toisensa kello 02:00 Suomen aikaa alkavassa ottelussa.

Capitals on jo parin ottelun ajan joutunut tulemaan toimeen ilman venäläisiään. Tästä huolimatta se on onnistunut nappaamaan Buffalo Sabresista yhden voiton ja lisäksi yhden pisteen tappion.

New York Islandersin osalta kausi on alkanut ailahdellen. Se on voittanut kertaalleen Rangersin, Bruinsin sekä Devilsin ja kärsinyt yhden tappion sekä Rangersille että Devilsille.

Capitals kärsii pahoista poissaoloista edelleen. Se on onnistunut kahdessa ottelussa kääntämään pisteitä itselleen, osittain myös epäansaitusti. Vierasjoukkue Islanders saa hyviä kertoimia. Pinncalelta on tarjolla markkinoiden korkein kerroin 2.32 Islesin suoralle voitolle, joka napataan myös peleihin.