NFL

NFL: Washington – Dallas

Vihje: Dallas ML Kerroin: 2.05 25.10.2020 klo 19.00
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

Washington Football Teamin  ja Dallas Cowboysin ottelussa kertoimet ovat niin erikoisessa asetannassa, että vieraat löytävät tiensä lapulle.

Cowboys poimitaan lapulle Washingtonin vieraana

Dallas on ollut aivan karmea joukkue kaudella 2020, mutta vaikka tilanne olisi mikä tahansa, ei joukkuetta voi hyvällä omalla tunnolla laittaa altavastaajaksi Washington Football Teamia vastaan. Cowboys on siis toki esiintynyt mitä omituisimmin ottein, mutta tuntuu suorastaan röyhkeältä, että joukkue on onnistunut pudottamaan arvostuksensa niin alas, että ehdottomasti liigan heikoimpiin nippuihin luettava Football Team on suosikin asemassa sitä vastaan.

Ja vaikka Dallas olisikin niin huono kuin se vain pahimmillaan voi olla, on sillä silti vähintään 50% mahdollisuus voittaa Washington. NFC East divisioonan sisäisenä otteluna tässä on myös extra-panosta, jolloin altavastaajan suosiminen on myös perusperiaatteeltaan hyvä idea.

Lopulta valinta on kuitenkin ensisijaisesti täysin pöyristyttävää kerroinasetantaa vastaan ja lapulle poimitaan Cowboys ML 2.05 kertoimella.