Jalkapallo

Ykkönen: JIPPO – EIF

Vihje: Yli 2,5 maalia Kerroin: 2,02 24.07. klo 17:00
EM-kisat

Kotimaan Ykkönen jatkuu tänään viiden ottelun kierroksella. Tällä kertaa lauantain pelivalinta poimittiin JIPPO-EIF-ottelusta. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 17:00.

JIPPO – EIF

Kotimaan Ykkösessä JIPPO kohtaa tänään kotikentällään EIF:n. JIPPO on Ykkösen sarjataulukon toiseksi viimeisellä sijalla ennen lauantain ottelua, kun puolestaan vierasjoukkue EIF on tällä hetkellä viidennellä sijalla.

JIPPO on päästänyt eniten maaleja koko sarjassa, sillä pallo on poimittu omasta maalista jo 19 kertaa. Samaan hengenvetoon voidaan todeta, että vierasjoukkue EIF on tehnyt tähän mennessä eniten maaleja yhdessä FF Jaron kanssa.

EIF:n otteluissa on nähty keskimäärin kolme maalia ottelua kohden, joka on eniten koko sarjassa. JIPOn vastaava lukema on hieman alhaisempi 2,4.

JIPPO lähtee otteluun altavastaajan asemassa, vaikka kotietu tasaa ottelun asetelmia. Molemmilla joukkueilla on ollut vaikeuksia pitää maaliaan puhtaana edellisillä ottelukierroksella, joten Joensuussa tullaan näkemään tänään maaleja.

Coolbet tarjoaa tämän ottelun yli 2,5 maalille varsin makoisan 2,02 kertoimen ja me iskemme siihen kiinni lauantain ensimmäisessä vihjeessä.