Jalkapallo

Ykkönen: TPS – KPV

Vihje: TPS Kerroin: 1.72 Alkaa: 16.7. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Ykkönen tarjoilee perjantai-iltaan kahden kriisijoukkueen kohtaamisen, kun TPS isännöi Turussa sarjajumbona olevaa KPV:tä.

TPS – KPV

TPS:n odotukset alkavaan kauteen olivat kovat, sillä seura janosi takaisin Veikkausliigaan. Startti on ollut kuitenkin umpisurkea ja tilillä on vasta 11 pistettä. Joukkueen onneksi pelit ovat menneet siinä määrin ristiin, että mitään ei ole vielä ratkaistu. Nyt joukkue saa kaivatun vahvistuksen, kun Ilari Mettälä saapuu Ilveksestä lainalle.

TPS:n tahmeat otteet eivät ole mitään KPV:hen verrattuna, sillä kokkolalaiset ovat koko sarjan viimeisenä seitsemällä pisteellä. Tilanne on oikeasti jo se, että hurjia panostuksia tehnyt seura on vaarassa pudota Kakkoseen.

Tilanne ei helpota perjantainakaan, sillä TPS tullee nappaamaan kotikentällään pisteet sekaisin olevasta KPV:stä. Laitetaankin lapulle kotivoittoa.