Pesäpallo

Ykköspesis: Alajärven Ankkurit – Puijon Pesis

Vihje: Puijon Pesis ML Kerroin: 1.92 31.7. klo 17:00
Alajärvi - Hamina

Ykköspesiksessä nähdään sunnuntaina kahden kärkipään joukkueen kohtaminen, kun Alajärvi ja Kuopio ottavat toisistaan mittaa Kitrolla.

Alajärvi – Kuopio

Alajärvellä nähdään tänään erittäin mielenkiintoinen kamppailu, kun huippuvireinen Ankkurit saa vieraakseen Puijon Pesiksen Kuopiosta.

Puijon Pesis vieraili eilen Alavudella, josta sillä oli tuomisina täysi pistepotti. Kuopiolaiset ovat olleet viikonlopun ajan reissun päällä ja pahimmat bussijalat karisteltiin jo eilisessä ottelussa, joten matkarasitus ei tänään sunnuntaina ole niin merkittävä tekijä. Puijon kokoonpanossa oli lauantaina paljon kierrätystä, tälle päivää oletan kuopiolaisten lähtevän ykköskokoonpanolla liikkeelle.

Ankkurit lähtee illan otteluun sarjan kuntopuntarin kärjessä ja neljän ottelun voittoputkessa. Voittoputki alkoi Oulussa Lippoa vastaan, jonka jälkeen jalkoihin ovat jääneet Simon Kiri vieraissa, Alavus kotikentällä ja Haapajärven Pesä-Kiilat vierasottelussa. Kovasti kotiedusta taisteleva Alajärvi lähtee myös tämän illan otteluun pienoisena ennakkosuosikkina markkinan mukaan.

Puijon Pesiksen vieraspelaaminen on läpi kauden ollut hyvällä tasolla. Tämän lisäksi PuPe on ollut parhaimmillaan pelillisesti nimenomaan sarjan kärkipään joukkueita vastaan – eniten kompasteluja kauden aikana on sattunut nimenomaan ennakkoon heikompia joukkueita vastaan. Puijon Pesiksen pieni altavastaajan asema on vedonlyönnillisesti houkutteleva.

Lapulle lähdetäänkin hakemaan vierasvoittoa. Kuopiolaisten lopulliselle voitolle (ML) on tarjolla yli 1.90 -tason olevia kertoimia, jotka kelpaavat mainiosti peleihin. Puijon materiaali on kuitenkin Alajärven materiaalia napsun verran kovempi, enkä tämän päivän otteluun anna niin suurta painoarvoa kotiedulle.

Ottelu Alajärvi – Kuopio alkaa kello 17:00 ja ottelu on katsottavissa Ruutu -palvelusta.