Pesäpallo

Ykköspesis: Alavuden Peli-Veikot – Puijon Pesis

Vihje: Puijon Pesis Kerroin: 1.71 30.7. klo 17:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Mr Green Limited on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
Alavus - Kuopio Ykköspesis Puijon Pesis - Kannuksen Ura

Miesten Ykköspesiksessä pelataan lauantaina kolme isoa ottelua. Päivän viimeisessä ottelussa Alavus saa vieraita sarjataulukon yläpäästä, kun Kuopio saapuu vierailulle.

Alavus – Kuopio

Miesten Ykköspesis tarjoilee tänään lauantaina kaksikin ottelua, jossa asetelmat ovat samanlaiset – sarjataulukon häntäpään joukkue isännöi kärkipään joukkuetta. Tämä asetelma nähdään myös Alavudella, kun Kuopiosta saapuu Puijon Pesis vierailulle.

Kotijoukkue Alavus taistelee vielä kynsin hampain sarjapaikastaan ja karsintojen välttämisestä. Se tarvitsee kipeästi pisteitä noustaakseen ylöspäin, mutta enää kaikki ei ole omissa käsissä. Alavudella ollaan varmasti jo hiljalleen kääntämässä katseita kohti syksyä ja pelejä, joissa pelataan sitten ihan kirjaimellisesti sarjapaikasta.

Vierasjoukkue Puijon Pesis sen sijaan tarvitsee vielä kipeästi pisteitä saavuttaakseen pudotuspelipaikan. Joukkue asetti ennen kauden alkua tavoitteekseen sarjanousun, johon näyttäisi tällä hetkellä olevan vielä tekemistä. Sen paikka neljän parhaan joukossa näyttää vielä tällä hetkellä hyvältä, mutta Puijolla on edessä vielä pari isoa kohtaamista runkosarjan loppuun, kun Kuopio ja Jyväskylän Lohi kohtavaat toisensa kahdesti. Lohi taistelee Puijon kanssa samoista sijoituksista.

Tämän päivän ottelua Kuopiolla ei ole varaa hävitä. Sen materiaali on yksinkertaisesti niin paljon laadukkaampi kuin kotijoukkueen ja panosta kuopiolaisilla todellakin riittää. Myös motivaatioetu kääntää kelkkaa napsun verran kuopiolaisten suuntaan. Lapulle lähtee reilusti laadukkaamman vierasjoukkueen suoraa voittoa varsin maistuvalla kertoimella.

Ottelu Alavus – Kuopio alkaa kello 17:00. Ottelu on kaikkien muidenkin Ykköspesis -otteluiden tapaan katsottavissa maksullisen Ruutu -palvelun kautta.