Pesäpallo

Ykköspesis: Haapajärven Pesä-Kiilat – Alajärven Ankkurit

Vihje: Alajärven Ankkurit Kerroin: 1.82 29.7. klo 18:00
Haapajärvi - Alajärvi

Miesten Ykköspesiksessä pelataan tänään perjantaina kaksi ottelua. Haapajärvi saa tänään vieraakseen yhä pudotuspelipaikasta tiukasti taistelevan joukkueen, kun Alajärvi saapuu vierailulle.

Haapajärvi – Alajärvi

Ykköspesiksessä taistelu pudotuspelipaikoista käy kuumana, mutta yhtä lailla taistelu sarjapaikasta on tiukka. Tänään Haapajärvellä nähdään kamppailu, jossa kotijoukkue edustaa sarjapaikastaan tiukkaa taistelua käyvää joukkuetta ja vierasjoukkue Alajärven Ankkurit taistelee yhä kynsin ja hampain paikasta pudotuspeleihin.

Haapajärvi ei ole vakuuttanut oikein missään vaiheessa kautta. Kärkipään joukkueista se on pystynyt kiusaamaan ainoastaan Kouvolaa ja Simon Kiriä – jos nyt jälkimmäinen voidaan kärkipään porukoihin mukaan laskea. Se on onnistunut napsimaan pisteitä häntäpään joukkueilta, mutta tasoero kärjen kovia joukkueita vastaan on näkynyt todella selkeällä tavalla.

Tämän päivän vierasjoukkue Alajärven Ankkurit voidaan laskea näihin koviin kärkipään porukoihin. Vahvaa kautta pelaava Ankkurit taistelee tosissaan jopa kotiedusta pudotuspeleihin, joka on sille todella kova suoritus ennakko-odotuksiin nähden, vaikka mistään jymy-yllätyksestä ei toki voidakaan puhua. Ankkurit on koko kauden aikana hävinnyt vain kuusi ottelua ja jäänyt pisteittä vain kolmesti. Tämän kauden Ykköspesiksestä ei löydy yhtään joukkuetta, jolla nollan pisteen otteluita olisi vähemmän kuin Alajärvellä, Puijon Pesis on AA:n tapaan jäänyt kolmesti pisteittä. Muun muassa sarjakärki Oulun Lippo on jäänyt pisteittä peräti neljästi.

Tämän illan otteluun Haapajärvelle lyödään suoraa vierasvoittoa oikein herkullisella kertoimella 1.82. Haapajärveltä jaksovoittokin tänään kotiyleisön edessä vaatisi todellista venymistä.

Ottelu Haapajärvi – Alajärvi alkaa kello 18:00 ja ottelu on katsottavissa Ruutu -palvelusta.