Pesäpallo

Ykköspesis: Puijon Pesis – Kannuksen Ura

Vihje: Puijon Pesis Kerroin: 1.60 27.7. klo 18:00
Alavus - Kuopio Ykköspesis Puijon Pesis - Kannuksen Ura

Miesten Ykköspesistä pelataan tänään viiden ottelun verran. Kuopiossa sarjan kärkikahinoissa keikkuva Puijon Pesis saa vieraakseen sarjajumbon, kun Kannuksen Ura lähtee haastamaan kuopiolaisia.

Puijon Pesis – Kannuksen Ura

Puijon pesäpallostadionille on tarjolla tänään keskiviikkona kenties koko pesiskauden paras kohde, kun Puijon Pesis isännöi Kannuksen Uraa.

Kummallekin joukkueelle tarjottimella on tärkeitä pisteitä. Kannus on koko sarjataulukon hännillä, vaikka se nappasikin ison ja tärkeän voiton Haminasta viikonloppuna. Sijalla olevalla Kannuksella on kuitenkin yhdeksänteen sijaan vain kaksi pistettä, eli sarjataulukon häntäpää on erittäin tasainen.

Jos häntäpää on tasainen, niin sitä on myös sarjan kärki. Puijon Pesis on sarjassa tällä hetkellä kolmantena, eroa toisena olevaan Haminaan on yksi piste ja kärjessä olevaan Ouluun neljä pistettä. Oulu tosin on pelannut ottelun Puijoa vähemmän, toisaalta Hamina on pelannut kuopiolaisia yhden ottelun enemmän. Tänään voitolla Puijo tekisi kaulaa takana hengittäviin Alajärveen, Simoon sekä Jyväskylän Loheen, joista viimeksi mainittua vastaan Puijo pelaa kauden loppuun kaksi keskinäistä ottelua.

Kuopiolaisten materiaali on aivan eri tasolla, kuin vierasjoukkue Kannuksen. Kertoimissa näen vahvaa ylireagointia siihen, että Kannus pystyi toukokuussa joukkueiden välisessä ensimmäisessä kohtaamisessa kaksi pistettä Puijoa vastaan nappaamaan. Kuopiolaisten suoralle voitolle on tarjolla kerrointa 1,60, joka on aivan selvä ylikerroin. Todennäköisyys suoralle kotivoitolle on jopa yli 70% luokkaa.

Ottelu Puijon Pesis – Kannuksen Ura alkaa kello 18:00 ja ottelu on katsottavissa Ruutu -palvelusta.