Mestarien liiga

UCL: Zenit – Juventus

Vihje: Alle 2,5 maalia Kerroin: 1,83 Alkaa: 20.10. klo 22:00
Hollanti - Yhdysvallat HJK - Real Betis Bayern München - Villarreal SJK - HJK Valioliiga HJK veikkausliiga olympialaiset Mestarien liiga -karsinnat Konferenssiliiga

Keskiviikko tarjoilee tiistaiseen tapaan jalkapallon Mestarien liigaa, ja meidän vihjeemme pureutuvat Pietarissa pelattavaan matsiin Zenit – Juventus.

Zenit – Juventus

Zenitin lähtökohdat illan otteluun eivät ole helpoimmasta päästä, sillä joukkue on hävinnyt Venäjän Valioliigassa kaksi ottelua peräjälkeen, kun ensin se taipui Sotshille kotonaan 1-2, minkä jälkeen joukkue kävi häviämässä Arsenal Tulalle samoin lukemin.

Nyt vastassa on yksi Euroopan suurseuroista, joten kotimaan pelien tuoma itseluottamus olisi varmasti ollut tervetullut lisä.

Mestarien liigassa joukkue hävisi ensin Chelsealle 1-0, minkä jälkeen Malmö sai kyytiä 4-0.

Juventusta vastaan maalipaikoille pääseminen on kuitenkin astetta kovempi haaste kenelle tahansa – siitä toimikoon todisteena torinolaisseuran kolme viimeisintä ottelua, sillä jokainen niistä on päättynyt Juven 1-0-voittolukemiin.

Vähämaalista iltaa on odotettavissa: alle 2,5 maalia kelpaa kertoimensa puolesta peleille! Myös Juventuksen vähämaalinen voitto on hyvin todennäköinen, joten Juven voitosta tarjottavat kertoimet kannattaa tarkistaa – ne saattavat nimittäin yllättää iloisesti.