Vierasjoukkueet vahvoilla Championship -kierroksella!

Championship jatkuu tänään, kun sarjan kolmas ottelukierros potkaistaan käyntiin. Tänään meille tarjoillaan peräti yhdeksän ottelua, joiden joukosta kaivoimme muutaman maukkaan peli-idean tiistai-illan kunniaksi.

Leeds – Fulham

Valinta: Fulham draw no bet (1,87)

Garry Monkin alku Leedsin peräsimessä ei ole nostattanut toistaiseksi kovin suuria riemunkiljahduksia. Leeds on hävinnyt kaksi ensimmäistä otteluaan ja joukkue on onnistunut maalinteossa vain kertaalleen. Kun omissa on kolissut viisi kertaa niin ei ihme, että Leeds löytyy tällä hetkellä sarjan häntäpäästä.

Vierasjoukkue Fulham on aloittanut kautensa huomattavasti Leedsiä paremmin sillä joukkue on napannut kahdesta ensimmäisestä ottelustaan kaksi voittoa. Fulhamin peli ei ole ollut ihan kauneinta mahdollista katseltavaa, mutta tulosta on tullut ja se riittää toistaiseksi. Fulhamin vahvuus piilee puolustuspäässä ja kurinalaisessa joukkuepeleissä, jolla Fulham onnistui voittamaan mm. Newcastlen.

Leeds pääsee nauttimaan tänään kotiedusta ja se tasaa ottelun asetelmia hieman. Tästä huolimatta me emme jaksa uskoa, että edellisen tappion jälkeen on tapahtunut ihmeitä ja näin ollen hyppäämme tässä kohteessa vierasjoukkueen kelkkaan. Ottelussa leijailee melkoinen tasapelin riski ja näin ollen varmistammekin selustaamme” draw no bet vedolla”, joka tarjoilee meille mukavan (1,87) kertoimen.

Muut valinnat

Sheffield Wednesday (2,15)

Wolves – Ipswich yli 2 maalia (1,64)

Lyö vetoa Coolbetilla ja voita Valioliigamatka

Coolbet tarjoilee mahtavan kisan Valioliigan kolmelle ensimmäiselle kierrokselle. Kilpailun pääpalkintona on kahden hengen matka vapaavalintaiseen Valioliiga-otteluun. Osallistuminen on helppoa sillä kisaan pääsee mukaan lyömällä viisi viiden euron suuruista vetoa Valioliigaan. Tämän jälkeen olet mukana arvonnassa. Pääset osallistumaan kisaan tästä.

Tästä Coolbetin Valioliiga-kisaan!

Championship-betsit talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset